COVID-19: reserva en total tranquilidad gracias a nuestras condiciones flexibles de anulación. Saber-ne més

Promoció

Lloguer llarga durada

Reducció per als lloguers de 7 dies o més.

10,00%

Sobre aquesta autocaravana caputxina

Llits

Llits 1
Llit pavelló
150 cm x 220 cm

Situada en l'habitacle del vehicle en posició central. Es poden tancar de manera que no ocupen espai durant el dia i permeten un bon descans.

Equipaments

Kit vaixella 6 persones
Kit de neteja Esponja, sabó per a vaixella, producte WC químic
Productes de consum Sal, pebre, oli, paper higiènic
Dutxa interior

Característiques tècniques

Model: Chausson FLASH 01 M07

Posada en circulació 2007

Pes total màxim autoritzat (PMA): 3.500,0 kg

Nombre de seients: 4

Nombre de places per dormir: 4

Nombre de cinturons de seguretat: 4

Longitud: 5,9 m

Aigua neta : no indicat

Alçada: 2,9 m

Aigües brutes : no indicat

Amplària: 2,3 m

Combustible: Diesel

Additiu: Cap additiu

Caixa de canvis: Manual

Quilometratge: Desconegut

Capacitat del dipòsit : no indicat

Consum: De 8 a 10 l / 100 km

Condicions del propietari

Fiança (gestionada directament pel propietari): 500.00 €

Forma(es) de pagament de la fiança: Efectiu

Nombre de dies mínim: 2 dies

Km adicional 0.20 €

Vehicle fumador sota petició

Condicions de l'assegurança

  • 24 anys o més
  • Carnet de conduir B amb almenys 2 anys d'antiguitat
  • Tenir almenys 24 anys complerts (hauràs de pujar una còpia del teu DNI al teu perfil)
  • Ser titular d'un carnet de conduir de categoria B de més de 2 anys i en curs de validesa (hauràs de pujar una còpia del carnet al teu perfil)

Condicions de cancel·lació

En cas de cancel·lació, les modalitats de reemborsament varien en funció de la data de confirmació de la reserva.

Reserva confirmada

Amb més de 30 dies d'antelació, rebràs el reemborsament del 70% de l'import del lloguer, excloent el cost de l'assegurança del lloguer i les despeses de gestió.

30 dies abans de l'inici del lloguer

Amb menys de 30 dies d'antelació, cap reemborsament és possible. L'import total del lloguer haurà de ser abonat.

Sortida

Anulación flexible por motivo Covid-19
Si no puedes viajar por motivo de Covid-19, puedes beneficiar de condiciones de anulación adaptadas. De esta forma podrás posponer tu viaje sin ningún coste.
La importe correspondiente a la parte del propietario te será reembolsada en un plazo de diez días tras la anulación. El importe restante podrá ser utilizado para una futura reserva para el vehículo que elijas.
Saber-ne més

Cancel·lació en 24h després de la confirmació
Si la cancel·lació es duu a terme en les 24 hores següents a la confirmació de la reserva, podràs beneficiar-te del reemborsament del cost de l'assegurança de lloguer i de les despeses de gestió, en funció de la data d'inici del lloguer.
Per a més informació, consulta les nostres Condicions Generals.


Sol·licita un reemborsament davant un imprevist
Protegeix-te davant els imprevistos subscrivint l'assegurança de cancel·lació. Aquest et permet sol·licitar un reemborsament de l'import del lloguer, fins al dia abans de la sortida. Saber-ne més

Opinions de viatgers

63 opinions sobre Mª Dolors i els seus altres vehicles

Cap opinió sobre aquest vehicle

5 estrelles
46
4 estrelles
17
3 estrelles
0
2 estrelles
0
1 estrella
0

Aquestes opinions són avaluacions d'altres anuncis del propietari. D'aquesta forma et proporciona informació sobre Mª Dolors.


agost 2020

Ha estat el nostre primer viatge en autocaravana i només dir que repetirem. Hem anat amb una nena de dos anys i s'ho ha passat pipa.


juliol 2020

Molt bona experiència i tracte per part de la Mª Dolors!

Carabana molt còmode i en perfecte estat!


gener 2020
Super voyage! Dolorès a été extrêmement flexible et ouverte pour le timing du pick-up et du retour. Fort amical et sympathique. Le véhicule est super bien équipé (jusqu’aux grosses couvertures pour les nuits fraîches de décembre dans le nord) et parfait pour certains petits villages d’Espagne. À refaire plusieurs fois. Une façon de voyager près de la nature pour se reconnecter entre nous. Il est très très facile de trouver des endroits gratuits pour dormir partout et l’app Caramap est fort utile. Seule petite précision: si le conducteur est très grand, il faut savoir que la cabine de conduite est limitée. Bon voyage!

gener 2020

Viaje estupendo por la costa sureste de Francia. Era nuestra primera experiencia familiar en auto caravana y seguro que repetiremos.  

Nuestra ignorancia en este tipo de aventura fue salvada por la propìetaria, Dolors, que en todo momento estuvo atenta a nuestras necesidades, siendo exquisita en el trato, y facilitando el inicio del viaje.


desembre 2019

Ha estat un experiència inoblidable, la Dolors ens ha ajudat molt en tot el que hem necessitat. L'autocaravanna està en bones condicions. Ha estat la 1a vegada i de ven segur que repetirem😁

Propietari

Mª Dolors

Membre des de octubre 2016

Més de 10 lloguers ja efectuats

Idiomes parlats
Espanyol

Taxa de resposta: 100 %

Identitat certificada

Telèfon verificat

Correu electrònic certificat

Permís de circulació verificat

Inspecció tècnica verificada

Presentació
Cuando esto termine, ¡redescubriremos el mundo! ¡Ánimo a todos! When this is over, we will rediscover the world! Cheer up everyone! Me llamo M Dolors, llevo 12 años en el mundo de las autorcaravanas y actualmente dispongo de 2 vehículos. Siempre intento tener la autocaravana impecable, dar a los arrendatarios las máxima información para planificar sus viajes, las explicaciones necesarias para el uso de la autorcaravana y el equipamiento máximo para que solo hayan de ocupar-se de sus ropas para poder disfrutar de unas magníficas vacaciones. Les puedo proponer rutas de montaña, playa, Europa, parques de atracciones, etc. Cualquier duda les puedo atender por e-mail, whatsapp o teléfono. My name is M Dolors, I've been in the world of autocaravanas for 12 years and I currently have 2 vehicles. I always try to have the impeccable motorhome, give the tenants the maximum information to plan their trips, the necessary explanations for the use of the motorhome and the maximum equipment so that they only have to take care of their clothes to enjoy a magic holiday. I can suggest mountain routes, beaches, Europe, amusement parks, etc. Any questions I can answer them. M Dolors https://www.yescapa.es/campers/7888/ https://www.yescapa.es/campers/15060/ https://www.yescapa.es/campers/26470/ 

L'adreça exacta d'estacionament serà disponible un cop confirmada la reserva.

Des de
94 € per dia