Autocaravana caputxina van Albert

5 places
amb cinturó

6 places
per dormir

Carnet B

Viatjar a l'estranger

Sobre aquesta autocaravana caputxina

Albert

Albert

Propietari del vehicle

  • Permís de circulació verificat

Descobreix l'autocaravana perfecta per a les teves aventures! El nostre vehicle combina comoditat, practicitat i encant per brindar-te l'experiència de viatge definitiva.

Avantatges:

1. Estat general: La nostra autocaravana està en excel·lents condicions. S'ha mantingut de manera meticulosa per garantir un rendiment òptim i una experiència sense preocupacions.

2. Opcions i equipament: Amb una àmplia gamma d'opcions i equipament, compta amb una cuina totalment equipada, que inclou una nevera gran, tres fogons, un safareig i tot el necessari per cuinar i fregar. A més, també tens una dutxa i WC químic per viatjar sense preocupacions. També disposa d'aire condicionat (230V), calefacció estacionària, placa solar i dues bateries per assegurar un màxim confort.

3. Lluminositat: La nostra autocaravana és notablement lluminosa, gràcies a les seves amplis finestrals i claraboies. Gaudeix de vistes panoràmiques mentre descanses a l'interior.

4. Vaixella i roba de llit: Per a la teva comoditat, hem inclòs tota la vaixella necessària per a cinc persones, que inclou plats, coberts, bols i gots. A més, hem proveït roba de llit per als cinc llits, assegurant que puguis descansar còmodament durant el teu viatge.

5. Higiene i neteja: La teva seguretat és la nostra prioritat. Per això, lliurem sempre l'autocaravana desinfectada i neta tant a l'interior com a l'exterior. Volem que et sentis tranquil i còmode durant tot el viatge.

6. Mobilitat i llibertat: La nostra autocaravana està dissenyada pensant en la teva mobilitat i llibertat durant el viatge. Per als amants de les activitats a l'aire lliure, hem inclòs un portabicicletes a l'exterior amb capacitat per a quatre bicicletes. A més, proporcionem una funda per protegir les bicicletes durant el transport. També hem inclòs la senyalització obligatòria, cadena i cadenat per garantir la seguretat de les teves bicicletes. Gaudeix de la flexibilitat d'explorar noves destinacions en bicicleta i aprofita al màxim la teva escapada.

7. Ampli garatge d'emmagatzematge: La nostra autocaravana compta amb un generós garatge d'emmagatzematge que et proporciona espai addicional per portar amb tu tot el que necessitis per gaudir dels teus hobbies i activitats favorites. Sigui que desitgis portar equips esportius, utensilis de càmping, eines o qualsevol altre article voluminós, el nostre garatge t'ofereix la capacitat suficient per mantenir les teves pertinences segures i organitzades durant el viatge. No t'has de preocupar de quedar-te sense espai, prepara't per portar amb tu tot el que necessitis per aprofitar al màxim les teves aventures!

8. Tancaments antivandàlics: La teva seguretat i tranquil·litat són la nostra prioritat. Per això, totes les entrades de la nostra autocaravana estan equipades amb tancaments antivandàlics. Ja sigui que estiguis dormint a l'interior o deixant el vehicle aparcat mentre realitzes altres activitats, pots tenir la confiança que les teves pertinences estaran protegides. Aquests tancaments proporcionen un nivell addicional de seguretat, oferint-te la tranquil·litat que necessites per gaudir plenament dels teus viatges sense preocupacions.

9. Càmeres: La nostra autocaravana està equipada amb dues càmeres que garanteixen una màxima seguretat durant tot el viatge. Una de les càmeres està dissenyada específicament com a càmera d'aparcament, facilitant les maniobres i ajudant-te a aparcar de manera precisa i segura. L'altra càmera funciona com un mirall retrovisor, oferint-te una visió clara i ampliada de la part posterior del vehicle. Aquestes càmeres són una eina inestimable per millorar la visibilitat i reduir els punts cecs, assegurant que puguis viatjar amb confiança i sense preocupacions en tot moment.

10. Equipament addicional: La nostra autocaravana està equipada amb una sèrie de comoditats i accessoris addicionals per millorar la teva experiència de viatge:

- Aire condicionat: Mantén la temperatura perfecta a l'interior de l'autocaravana amb el nostre sistema d'aire condicionat, que t'ofereix un ambient fresc i agradable fins i tot en els dies més calorosos.

- Mosquiteres a totes les portes i finestres: Gaudeix de la brisa fresca sense preocupar-te pels molestos insectes. Totes les portes i finestres de la nostra autocaravana estan equipades amb mosquiteres, permetent-te mantenir els espais lliures d'intrusos no desitjats.

- Cable corrent 230V (16A): En cas que necessitis connectar l'autocaravana a una font de corrent extern, proporcionem un cable de 16A per facilitar la connexió i garantir que puguis utilitzar els electrodomèstics i carregar els dispositius sense problemes.

- Mànega i accessoris per recarregar aigua en ruta: Per a la teva comoditat, incloem una mànega i accessoris necessaris per recarregar aigua durant els teus desplaçaments. Això et permet abastir el dipòsit d'aigua de l'autocaravana i assegurar-te que sempre tens accés a aigua neta.

- Dues cadires i una taula per a l'exterior: Gaudeix de l'aire lliure i crea un espai acollidor fora de l'autocaravana amb les nostres cadires i taula per a l'exterior. Ja sigui que desitgis relaxar-te sota el sol, gaudir d'un àpat a l'aire lliure o simplement descansar prop de la natura, aquest equipament addicional et proporciona la comoditat necessària per aprofitar al màxim els teus moments a l'aire lliure.

- Panell solar: Per a una major autonomia energètica, la nostra autocaravana compta amb un panell solar que et permet recarregar la bateria de manera eficient utilitzant l'energia solar. Això significa que tindràs una font d'energia suficient per alimentar els teus dispositius durant el viatge.

- Dues bateries addicionals: Per assegurar-nos que mai et quedaràs sense llum, hem incorporat dues bateries addicionals a la nostra autocaravana. Aquestes bateries ofereixen una capacitat addicional d'emmagatzematge d'energia, proporcionant-te una major autonomia i garantint que tindràs prou energia elèctrica durant el teu viatge.

- Calefacció estacionària: Fins i tot en els dies més freds, la nostra autocaravana et mantindrà calent i còmode. Gràcies a la calefacció estacionària integrada, podràs regular la temperatura interior i gaudir d'un ambient agradable, independentment de les condicions climàtiques exteriors.

Embarca't en una escapada emocionant amb la nostra autocaravana! Et garantim una experiència inoblidable, plena de comoditat, practicitat i encant. Vine i descobreix el món al teu propi ritme!

//////// CONDICIONS GENERALS //////////

  • La fiança és de 950 € i es paga mitjançant transferència bancària o Bizum com a mínim dos dies abans del lloguer i es retornarà una vegada comprovat que no hi ha danys el mateix dia o com a màxim l'endemà de l'entrega del vehicle. - Entrega i recollida: Lliçà d'Amunt possibilitat d'entrega i recollida a Barcelona ciutat i voltants (80 €). Per a altres punts, consultar preu. Aquesta quantitat es cobrarà en la devolució de la fiança.

  • El vehicle s'entrega amb el dipòsit de gasoil ple i es retorna ple, en cas contrari es cobrarà a 2,60€ el litre de gasoil, descomptant la quantitat necessària en la devolució de la fiança. - No s'admeten animals. No es pot fumar dins del vehicle.

Inclòs en el lloguer amb Yescapa

  • Assegurança multirisc per al vehicle i els seus ocupants
  • Assistència en carretera 24/7
  • Pagament segur
  • Assistència en cas d'anul·lació

Places llit

Llits 1
Llit convertible saló80x170 cm
Llits 2
Llit convertible saló120x180 cm
Llits 3
Llitera80x210 cm
Llits 4
Llitera80x210 cm
Llits 5
Llitera150x200 cm

Equipaments

  • Dutxa interior
  • WC
  • Portabicicletes
  • Nevera
  • Kit vaixella
  • Kit de neteja
  • Direcció assistida
  • Regulador de velocitat
  • Càmera de marxa enrere

Característiques tècniques

  • Model: Mobilvetta Ducato 2,3 l 130 ch
  • Posada en circulació: 2008
  • PMA: 3.500 kg
  • Altura: 3,08 m

Condicions del propietari

  • Fiança (gestionada directament amb el propietari): 950 €
  • Forma de pagament de la fiança: transferència, altres, efectiu
  • Km addicional: 0,45 € per km addicional
  • Viatjar a l'estranger : Autoritzat
  • Animals a bord : No autoritzat
  • Vehicle per a fumadors : No autoritzat

Condicions d'anul·lació

Les modalitats de remborsament varien en funció de la data d'anul·lació de la reserva.

Propietari del vehicle

Albert
  • Identitat certificada
  • Albert
  • Membre des del maig del 2023
  • Taxa de resposta: 100 %
  • Idiomes parlats: Espanyol, Català, Anglès
  • Lloguers efectuats: 5

Les opinions dels viatgers

Lloc de recollida

L'adreça exacta d'estacionament serà disponible un cop confirmada la reserva.

Vehicles similars aprop de Lliça d'Amunt