Cancel·lació i ajornament de dates: tota la flexibilitat!

Perquè puguis seguir fent plans de viatge, et donem totes les claus per reservar amb tranquil·litat.

Gràcies a les diferents opcions de cancel·lació disponibles a Yescapa, pots cancel·lar fins a 48 hores abans del dia d'inici de la reserva, en funció del motiu d'anul·lació.

Reserva confirmada

Amb més de 30 dies d'antelació, rebràs el reemborsament del 70% de l'import del lloguer, excloent el cost de l'assegurança del lloguer i les despeses de gestió.

30 dies abans de l'inici del lloguer

Amb menys de 30 dies d'antelació, cap reemborsament és possible. L'import total del lloguer haurà de ser abonat.

Sortida

Les teves condicions generals

Quins motius relacionats amb el covid-19 permeten cancel·lar fins a les 48h abans del dia de sortida?

  • Has estat diagnosticat positiu covid-19 en els 14 dies anteriors a el dia d'inici del lloguer (el justificant de la realització de el test i tot esperant resultat serà acceptat);
  • Exposat a covid-19 per contacte positiu proper (se sol·licitarà una prova positiva de el cas de contacte o qualsevol altre document equivalent);
  • L'avió o el tren per arribar al punt de sortida del lloguer s'ha cancel·lat;
  • S'ha imposat una aïllament perimetral en el lloc on es recull el vehicle;
  • S'imposa un aïllament obligatori als viatgers després del lloguer;
  • El vostre cap de l'empresa ha cancel·lat les teves vacances ;
  • Les restriccions governamentals en vigor impedeixen sortir del lloc de residència per a recollir el vehicle;
  • S'ha cancel·lat un esdeveniment oficial objecte del vostre viatge a causa de les mesures sanitàries actuals.

Un document que justifiqui la teva situació serà necessari i sol·licitat.

Com anul·lar?

Anant a > Els meus viatges > sel·leccionar la reserva corresponent > cancel·lar > Anul·lació Covid-19.

Els termes i condicions del teu crèdit de lloguer seran indicats i un justificant serà sol·licitat. És possible cancel·lar per motiu covid-19 fins a 48 hores abans de la data d'inici del lloguer.

Si ets propietari i no pots lliurar el vehicle al viatger perquè has donat positiu en la test de covid-19 en els 14 dies anteriors a la sortida o si s'ha imposat un aïllament forçós, has d'informar el viatger immediatament i posar-te en contacte amb el nostre equip per correu electrònic amb la referència de la reserva.

Com funciona el crèdit de lloguer?

La política d'anul·lació aplicada permet al viatger beneficiar-se d'un crèdit de lloguer utilitzable en diverses vegades per a futurs lloguers confirmats en un període de 18 mesos després de l'anul·lació de la reserva inicial.

El seu import correspon a les despeses de gestió i l'assegurança de lloguer de la reserva anul·lada. Aquest import pot incloure també la remuneració del propietari, en funció de la modalitat de cancel·lació escollida per aquest.

Cada propietari pot determinar la forma en què es gestiona la seva remuneració en cas de cancel·lació per la raó covid-19. En funció de la preferència indicada pel propietari en el seu perfil, l'import de la remuneració del propietari pot ser reemborsat al viatger o, quedar disponible en forma de crèdit de lloguer, utilitzable en un dels vehicles del mateix propietari, vàlid per a un o diversos lloguers, i confirmat en el termini de 18 mesos a partir de la data de cancel·lació de la reserva inicial.

El viatger serà informat de les condicions de cancel·lació aplicables a la seva reserva en el moment de la seva sol·licitud d'anul·lació.

El crèdit de lloguer permet al viatger viatjar en dates posteriors, i es deduirà automàticament de l'import del nou lloguer segons els termes i condicions corresponents (vegeu la secció següent).

En cas d'haver contractat l'assegurança d'anul·lació, estant aquesta gestionada per una entitat externa a Yescapa, l'import d'aquesta assegurança no serà objecte de reemborsament.

Informació complementària

Termini de 48h

Tota cancel·lació pel motiu covid-19 ha de fer-se 48 hores abans del dia de sortida per a respectar un termini de preavís acceptable per a totes dues parts. En el cas d'un anunci del govern amb una data efectiva dins de les 48 hores, Yescapa es reserva el dret d'aplicar els termes de la política covid-19, fins i tot si la cancel·lació té lloc dins de les 48 hores del dia de sortida.

Justificant d'anul·lació covid-19

Per a cadascun dels casos elegibles per a la nostra política se't demanarà que proporcions una justificant de cancel·lació. Si has realitzat una test PCR i obtindràs els resultats a menys de 48h de la sortida, si us plau informa el nostre equip per correu electrònic especificant la teva referència de reserva.

Termes i condicions relatives al crèdit de lloguer

El crèdit per al lloguer permet al viatger viatjar en una data posterior i pot ser utilitzat en diversos vegades. El crèdit de lloguer no és un val físic, sinó que es conserva en el perfil del viatger, en l'apartat El meu compte > Crèdit Lloguer.

El seu import es deduirà del preu de la pròxima reserva. Si el crèdit de lloguer inclou l'import corresponent a la remuneració d'un propietari, aquest crèdit solament serà vàlid per a un dels vehicles del mateix propietari i per a l'import total de la nova reserva. Si el crèdit de lloguer només inclou l'import corresponent a les despeses de gestió i de l'assegurança de lloguer, llavors aquest crèdit serà vàlid per al lloguer de qualsevol vehicle registrat en Yescapa i limitat a l'import corresponent de la part de despeses de gestió i assegurança de lloguer de la nova reserva.

La durada efectiva d'utilització d'aquest crèdit és de 18 mesos, a partir de la data d'anul·lació de la reserva inicial. Les dates del viatge poden ser posteriors als 18 mesos de validesa, sempre que la confirmació mitjançant el pagament complet del lloguer tingui lloc abans de la data de venciment.

La tarifa de la nova reserva pot variar segons les tarifes de lloguer aplicables i de l'assegurança de lloguer per a les noves dates. En cas que el crèdit de lloguer no sigui suficient per a cobrir l'import de la nova reserva, la diferència restant haurà de ser abonada pel viatger. Si per contra, el teu crèdit de lloguer és superior a l'import total de la teva nova reserva, el saldo del teu crèdit de lloguer es conservarà en el teu compte i podràs utilitzar-ho per a un altre lloguer.

Si un viatger o un propietari cancel·la un lloguer sota aquesta política, totes dues parts seran notificades per correu electrònic.

Termes i condicions relatives als propietaris

El propietari pot anul·lar una reserva per motiu de covid-19 en el cas d'haver estat diagnosticat positiu en el test en els 14 dies anteriors a l'inici de la reserva o si s'ha imposat un aïllament forçat i davant la impossibilitat de cedir a algú la gestió de lliurament i recepció del vehicle. En aquest cas, el propietari ha d'informar el viatger de l'anul·lació i després contactar el nostre equip per email a hola@yescapa.cat indicant la referència de la reserva.

Pel que fa als lloguers cancel·lats pels inquilins pel motiu del covid-19, el propietari ha de definir els termes aplicables a la gestió de la seva remuneració indicant la seva elecció al seu perfil. En absència d’una acció del propietari, la gestió de la seva indemnització en cas de cancel·lació del covid-19 serà l’opció per defecte. Si el propietari anul·la per motiu de Covid-19, la part corresponent a la seva remuneració serà reemborsada al viatger, independentment de la preferència escollida en el perfil del propietari. En cas que un propietari desitgi anul·lar una reserva per motiu Covid-19, fora de la duració efectiva de la nostra política d'anul·lació, aquest no podrà reclamar la part de la seva remuneració. En cas que el propietari vengui el seu vehicle, el viatger podrà escollir entre disposar d'un crèdit de lloguer de l'import total de la reserva vàlid per tots els vehicles incrits a la web, o bé, un reemborsament total del lloguer.

Utilització de les targetes de regal

Si s'ha abonat una part o el total de la reserva amb una targeta de regal, el viatger podrà beneficiar-se d'un crèdit per l'import inicial de la targeta de regal vàlid durant 18 mesos a partir de la data de cancel·lació del lloguer. Per a totes les targetes de regal comprades en els últims 6 mesos (des del 13/03/2020), la data de validesa de la targeta de regal s'ampliarà 3 mesos.

Informació general

Algunes funcionalitats específiques de la gestió de la cancel·lació de COVID-19 poden no estar disponibles en les aplicacions mòbils. Si us plau, realitza totes les gestions corresponents en la pàgina web.

En cas de ser elegible a la nostra política COVID-19, les condicions d'anul·lació aquí presents prevalen sobre les condicions d'anul·lació habituals indicades a les condicions generals de la plataforma.

Viatjar malgrat el coronavirus: segueix les bones pràctiques!

És important que comprovis uns dies abans del teu viatge la normativa vigent en els llocs en els quals tens previst parar. Si s'anuncien restriccions de circulació o mobilitat, pots canviar el teu itinerari fins i tot a l'últim moment, o posposar el teu viatge gràcies a l'anul·lació flexible.

Pots continuar viatjant si està permès fer-ho. Si existeix un toc de queda, has de planificar amb antelació la parada en un lloc que ho permeti, abans de l'hora del toc de queda. A la teva casa sobre rodes pots complir fàcilment amb els horaris dels tocs de queda.

Si és possible, adapta el teu itinerari per a no renunciar al teu tan esperat viatge. L'autocaravana et permeten improvisar segons el temps, les teves ganes i fins i tot les restriccions de mobilitat. No obstant això, si les mesures vigents impedeixen realment el teu viatge, consulta els motius eligibles a la nostra política d'anul·lació covid-19.

Hi ha moltes àrees de servei que romanen accessibles i et permeten fer una parada mentre disposes de serveis com el buidatge i ompliment d'aigües, accés a l'electricitat... Localitzi'ls fàcilment a través de l'accés que ofereix l'aplicació Caramaps per a qualsevol lloguer a Yescapa.

Hem posat a disposició un protocol de neteja i desinfecció que forma part del contracte de lloguer. Encara que els vehicles es netegin i desinfectin abans i després de cada viatge, és important netejar regularment les superfícies i els tiradors de les portes per a mantenir un espai saludable durant tot el viatge.

Llogar una autocaravana, camper gran volum o una furgoneta camper et permet viatjar respectant fàcilment les distàncies de seguretat.