Icon/bestowner/petite medaille Created with Sketch. Icon/bestowner/grande medaille Created with Sketch.

Informació sobre el coronavirus

En raó de la propagació del coronavirus (COVID-19) a Europa, Yescapa segueix les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut pel que fa a les mesures de seguretat a adoptar. És per això que adaptem les nostres condicions d'anul·lació per als lloguers elegibles i seran susceptibles d'ésser canviats en funció de les consignes comunicades per l'OMS.

Per aquesta raó, no és possible realitzar sol·licituds de lloguer a la plataforma amb data de sortida anterior al 15 d'abril 2020, conforme al compliment de les recomanacions sanitàries. Únicament la sol·licituds considerades "prioritàries" que tenen com a fi aportar una solució de transport i/o allotjament a empleats d'empreses i sectors essencials a la gestió de la crisi sanitària, podran sol·licitar un vehicle durant aquest període. Si estàs en aquesta situació, envia'ns un email a covid19@yescapa.com requerint "lloguer urgent" en l'objecte de l'email.

Si tens una reserva confirmada amb data de sortida pròximament, et convidem a consultar la política d'anul·lació COVID-19:

Quins lloguers són elegibles a una política d'anul·lació especial?

Els llogers en qüestió han de reunir un o més dels següents criteris:

  • Lloguers amb data de sortida abans del 4 de maig de 2020.
  • Els viatgers no podent efectuar el desplaçament fins al vehicle de lloguer per funcions mèdiques o de control sanitari, en raó de restriccions de viatge oficials, d'una anul·lació de robatori o de transport terrestre iniciada per la companyia de transport en raó de COVID-19, o de casos sospitosos o confirmats de COVID-19.
  • Els propietaris o els viatgers que hagin donat positiu o sospitin estar infectats pel coronavirus (documentsmèdic requerit).
  • En cas d'anul·lació d'un esdeveniment que sigui l'objecte del viatge (concert, esdeveniment cultural, esportiu, etc).

Quina politica d'anul·lació s'aplica?

Los viajeros y propietarios que reúnan los requisitos necesarios podrán acordar un cambio de fechas para el alquiler sin coste adicional. Ante la imposibilidad de fijar las fechas exactas, éstas podrán comunicarse posteriormente.

Un val en forma de crèdit per l'import del lloguer, amb una validesa de 18 mesos, podrà ser utilitzat per al pagament d'una futura reserva amb noves dates. El crèdit de lloguer podrà utilitzar-se diverses vegades durant aquest període de 18 mesos.

Per als lloguers entre particulars, si el canvi de dates és impossible, el viatger podrà sol·licitar el reemborsament de l'import del lloguer. En aquest cas, rebrà el reemborsament de la part corresponent a la remuneració del propietari, en un termini de 10 dies. En relació a les despeses de gestió i l'assegurança del lloguer, el viatger disposarà d'un crèdit lloguer, amb validesa de 18 mesos i vàlid per a una o diverses reserves futures.

Per a les reserves amb un propietari professional, únicament el canvi de dates és possible. El val en forma de crèdit de lloguer serà de l'import del total de la reserva i vàlid per a una o diverses reserves efectuades en un termini de 18 mesos amb el mateix propietari professional.

En el cas en què la sol·licitud d'anul·lació prové de la part del propietari del vehicle o de l'arrendador professional, la remuneració del propietari serà automàticament reemborsada al viatger.

En cas d'haver contractat l'assegurança d'anul·lació, estant aquesta gestionada per una entitat externa a Yescapa, l'import d'aquesta assegurança no serà objecte de reemborsament.

Què implica la política d'anul·lació especial?

En el cas d'una cancel·lació d'un lloguer elegible, el propietari del vehicle no incorrerà en cap càrrec per cancel·lació i la taxa de resposta positiva del propietari del vehicle no es veurà afectada. El propietari no tindrà dret a cap compensació pel lloguer cancel·lat. Entenem que les cancel·lacions són vinculants, fins i tot quan ocorren per una raó comprensible. Et recordem que les cancel·lacions en el context de COVID-19 contribueixen a la protecció de la salut de tota la comunitat.

En cas de canvi de dates, el preu total del lloguer podrà variar en funció de les tarifes de lloguer i de l'assegurança que apliquin a les noves data de reserva. El propietari i el viatger han d'establir i fixar les modalitats de la nova reserva junts (dates i tarifes aplicades) i comunicar-nos aquesta informació per email. Per a facilitar la gestió, sol·licitem que totes dues parts, viatger i propietari, estiguin en còpia de l'email enviat al nostre servei al client per a indicar-nos les modalitats de la nova reserva.

En cas que el crèdit sigui equivalent a l'import de les despeses de gestió i de l'assegurança del lloguer, aquest serà vàlid únicament per a la part corresponent a les despeses de servei i assegurança de lloguer de futures reserves.

Si el val en forma de crèdit és equivalent a l'import total del lloguer, aquest serà vàlid per al total de les vostres futures reserves i limitat al lloguer d'algun dels vehicles del propietari amb el qual vas reservar inicialment.

La durada efectiva d'utilització d'aquest crèdit és de 18 mesos, a partir de la data d'anul·lació de la reserva inicial. Les dates del viatge poden ser posteriors als 18 mesos de validesa, sempre que la confirmació mitjançant el pagament complet del lloguer tingui lloc abans de la data de venciment.

Si un viatger o un propietari cancel·la un lloguer sota aquesta política, totes dues parts seran notificades per correu electrònic.

Si una part del pagament de la reserva s'ha dut a terme amb una targeta de regal, podràs beneficiar-te d'un crèdit per l'import inicial de la targeta de regal vàlid durant 18 mesos a partir de la data de cancel·lació del lloguer. Per a totes les targetes de regal comprades en els últims 6 mesos (des del 13/03/2020), la data de validesa de la targeta de regal s'ampliarà 3 mesos.

En cas de ser elegible a la nostra política COVID-19, les condicions d'anul·lació aquí presents prevalen sobre les condicions d'anul·lació habituals indicades a les condicions generals de la plataforma.