Lloguer d'autocaravanes amb gos

Un servei 5 estrelles apreciat pels usuaris

4,9/5 • Basat en 189.748 opinions

Els avantatges del lloguer d'autocaravanes amb Yescapa

-

Recompra de franquícia

-

Assistència 24h/24

-

Assegurança anul·lació

Lloguer d'autocaravanes que admeten gossos o mascotes

Lloga una autocaravana que admet mascotes i comparteix els teus viatges amb ells

Viatjar en autocaravana o furgoneta camper ofereix molts avantatges, com descobrir tots els aspectes d'un destí o ser lliure de seguir els teus desitjos dia rere dia.

No solem pensar en el fet que és la millor manera de portar a les teves mascotes amb tu mentre viatges. Yescapa et permet trobar fàcilment un lloguer d'autocaravanes que admeten gossos, o simplement, un lloguer d'autocaravanes que acceptin mascotes. Ara el teu gos ja podrà acompanyar-te en els teus viatges, i gaudir de l'experiència!

Llogar una autocaravana amb gos: els nostres consells

Per a preparar el teu viatge a bord d'una autocaravana de lloguer que admet gos, comprova que les vacunes de la teva mascota estan al dia i que portes el seu passaport amb tu. T'aconsellem posar un collaret al teu gos en el qual figuri el seu nom, el teu nom i el teu número de telèfon.

Quan es lloga una autocaravana que admet gossos, també és important assegurar-se que els llocs en els quals s'aparca, com els càmpings o els grans espais naturals que es visiten, admeten mascotes. Per la seguretat de tots en viatjar en autocaravana amb gos, assegura't de lligar a la teva mascota de manera segura.

Quan viatges en autocaravana amb gos és possible passar les fronteres d'un altre país, no obstant això, encara que a Europa els requisits dels països són similars, et recomanem informar-te amb antelació de la normativa vigent de cadascun. Així mateix, informar-te de si la raça del teu gos no està catalogada com a raça de gossos perillosos. En qualsevol cas, el Passaport d'Animals Domèstics és essencial. Aquest ha d'incloure el carnet de vacunació que provi que la teva mascota està vacunada contra la ràbia. Així mateix, recorda que és obligatori que estiguin identificats mitjançant el xip electrònic.

Encara que no existeix cap restricció en relació a deixar el gos sol en l'autocaravana, en general, durant les parades o al destí no és aconsellable fer-ho. Encara així, si és per un curt període de temps, utilitza el sentit comú: estaciona el vehicle en un espai que estigui a l'ombra, deixa alguna finestra oberta per a la ventilació i deixa-li aigua en el seu recipient. Evita deixar al teu gos sol a l'autocaravana en dies de molta calor perquè podria sofrir un cop de calor o deshidratació.

Viatjar en autocaravana amb gos és també una responsabilitat. Et recordem que segons la normativa vigent, les mascotes són considerades com una mercaderia que ha d'estar ben fixada durant el viatge en un vehicle per a evitar qualsevol possibilitat d'accident en carretera. Existeixen diferents opcions: pots utilitzar una gàbia que s'adapti a la grandària del teu gos, que per descomptat ha d'estar ben fixada i lligada a l'interior del vehicle. Una altra opció és un enganxament al cinturó de seguretat, requereix un arnès i no un collaret, ja que en cas de frenada podria ofegar o danyar la teva mascota.

Podem viatjar amb qualsevol raça de gos en autocaravana, independentment de la seva grandària. L'importants és assegurar-se que la teva mascota estigui ben instal·lada, còmodament i de manera segura. L'equipament utilitzat o la ubicació d'aquest, dependrà de la grandària del teu gos.

Hi ha diferents elements que poden ser utilitzats perquè tant el teu gos com la resta dels passatgers, viatgin en total seguretat: barreres, reixes, un celler equipat per això... l'important és vetllar per la seguretat en el viatge, ja sigui en moviment quan condueixes o amb el vehicle parat.

Les mateixes regles s'apliquen amb o sense gos. Això sí, hauràs d'assegurar-te que les àrees d'autocaravana en qüestió també accepten mascotes.

Els teus viatges, la nostra història

Uneix-te a la nostra comunitat de viatgers i comparteix les teves experiències del lloguer i les teves fotos en autocaravana o furgo.

Lloguer Camper gran volum - Málaga
Lloguer Furgoneta camper - Teguise
Lloguer Furgoneta camper - Arrecife
Lloguer Furgoneta camper - Milheirós de Poiares
Lloguer Autocaravana caputxina - Boadilla del Monte
Lloguer Camper gran volum - Telde
Lloguer Camper gran volum - Eivissa
Lloguer Autocaravana caputxina - Callao Salvaje
Lloguer Autocaravana perfilada - Algeciras
Lloguer Furgoneta camper - Aeropuerto de Fuerteventura
Lloguer Furgoneta camper - Puerto del Rosario
Lloguer Camper gran volum - San Isidro
Lloguer Furgoneta camper - Las Palmas de Gran Canaria
Lloguer Autocaravana caputxina - Santa Cruz de Tenerife
Lloguer Autocaravana caputxina - Edinburgh
Lloguer Furgoneta camper - Lanzarote
Lloguer Camper gran volum - Gran Tarajal
Lloguer Furgoneta camper - Corralejo
Lloguer Camper gran volum - San Isidro
Lloguer Furgoneta camper - Santa Cruz de Tenerife
Lloguer Autocaravana perfilada - Puerto del Rosario
Lloguer Furgoneta camper - Castillo Caleta de Fuste
Lloguer Furgoneta camper - Canarias
Lloguer Camper gran volum - San Isidro