Covid, confinament, restriccions... La solució per a donar-se una escapada: llogar una autocaravana o camper!

¡No renuncies a una escapada, viaja en toda seguridad!

L'epidèmia de Covid-19 ha canviat, sens dubte, la nostra manera de viatjar. La bona notícia és que viatjar en autocaravana i furgoneta camper ens permetrà gaudir de l'escapada respectant les precaucions sanitàries en vigor.

Viatja sense limitacions gràcies a l'autocaravana:

  • Evita les multituds i desperta't on vulguis;
  • Improvitza el teu viatge en funció del temps o dels canvis en les mesures governamentals;
  • Cuina a bord o gaudeix d'un bon menjar per emportar!

Per a llogar una autocaravana respectant els gestos barrera i les mesures sanitàries, t'informem a continuació de les bones pràctiques a seguir per a llogar en total seguretat:

Desinfección sistemática de los vehículos en alquiler

La neteja sempre ha estat una de les majors preocupacions dels propietaris quan lloguen el seu vehicle. En el context actual, el protocol de neteja és essencial. Inclou la desinfecció sistemàtica del vehicle per a protegir la salut de tots els viatgers.
El contracte de lloguer proporcionat per la plataforma inclou una llista d'elements desinfectats en el vehicle. A més, el vehicle estarà equipat sistemàticament amb els productes de neteja i desinfecció adequats perquè puguis desinfectar regularment les superfícies durant el lloguer i així mantenir un ambient saludable durant tot el viatge.
Para facilitar el mantenimiento y limpieza diaria, te aconsejamos quitarte los zapatos antes de entrar al vehículo, así como respetar las reglas indicadas por el propietario en su anuncio.

Precauciones durante la entrega y devolución del vehículo

Para tomar posesión del vehículo con total seguridad, los gestos de distanciamiento físico deben respetarse imperativamente durante el control del estado del vehículo. Se recomienda encarecidamente el uso de una mascarilla y una distancia mínima de un metro entre las personas. Además, te aconsejamos utilizar la versión papel del contrato de alquiler, de forma que tanto propietario como viajero dispongan de su propio ejemplar. Del mismo modo, te recomendamos que traigas tu propio bolígrafo para rellenar y firmar el contrato.

Per a facilitar el lliurament del vehicle i l'explicació del funcionament dels equipaments, t'aconsellem consultar els vídeos gratuïts existents a internet indicant la marca i model del vehicle que has llogat. D'aquesta manera et familiaritzaràs amb el vehicle abans de recollir-lo i et sentiràs més còmode amb ell durant el viatge. Alguns propietaris fan el seu propi vídeo explicatiu i l'envien abans del lloguer.