Per què viatjar en autocaravana?

Viu una experiència única. Amb el teu carnet B, lloga fàcilment una autocaravana, un furgó o una furgoneta camper.

Una assistència 24h/24

Un equip a la teva disposició

Una assegurança a tot risc

Per què llogar un vehicle amb Yescapa?

Llogar una autocaravana: com funciona?

-

Busca el vehicle ideal

Busca una autocaravana o furgoneta camper a prop del teu domicili o de la destinació del teu viatge en funció de l'itinerari que desitgis realitzar, i tria les dates de sortida i de retorn. El vehicle ideal t'està esperant a Yescapa!

-

Confirma la teva sol·licitud

Envia una o diverses sol·licituds de lloguer per a les autocaravanes i furgonetes campers que t'interessen i espera la resposta dels propietaris. Un cop acceptada la teva sol·licitud, només hauràs de confirmar la teva reserva.

-

Llança't a l'aventura

El dia de sortida, recull el vehicle i escolta els valuosos consells del propietari sobre el funcionament del vehicle. A punt per recórrer les carreteres europees en família, en parella o entre amics!

Una comunitat encantada amb els nostres serveis

agusti

Agusti

Fernando es muy amable y atento y nos informo muy bien a cerca todas las posibilidades de su furgoneta. Recomendamos al 100% alquilar su vehiculo. Gracias por todo Fernando!

David

David

L'experiència va ser fantàstica. El tracte del propietari va ser excel·lent i l'autocaravana va satisfer totes les nostres expectatives. 100% recomanable.

Josep

Josep

Excel·lent sortida de cap de setmana amb aquest vehicle. Gràcies a les explicacions i als consells abans de la sortida tot ha anat sobre rodes! Propietari molt amable i molt disponibl...

JOAN

Joan

Primera experiència i desitjant tornar a repetir.L´autocaravana en perfecte estat gran acompanyament d´en Kevin. Un 10!!!

#yescapa

Rejoignez notre communauté de voyageurs, et partagez vos expériences sur Instagram.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tens preguntes? Consulta el nostre Centre d'Ajuda de la web.

Accedir al Centre d'Ajuda Yescapa