Lloga la teva autocaravana i guanya 8150 €* a l'any!

Realitza una estimació precisa i personalitzada en funció de la teva autocaravana o furgoneta camper amb el nostre simulador d'ingressos.

* Import indicatiu equivalent a una remuneració diària de 82€ per un vehicle recent i totalment equipat, llogat 100 dies a l'any.

-
4.8 / 5

Aquesta és la nota que els nostres usuaris donen a Yescapa

Basada en 266372 opinions

Per qué llogar la meva autocaravana o camperamb Yescapa?

En llogar la teva autocaravana o furgoneta camper, Yescapa et permet optimitzar les teves reserves i maximitzar els teus ingressos. Descobreix els avantatges de la nostra plataforma:

Inscripció gratuïta i sense compromís

Crea l'anunci del teu vehicle de forma 100% gratuïta: lloga la teva autocaravana o furgoneta camper sense compromís ni obligació d'activitat. Tu decideixes!


Assegurança i assistència en carretera 24h/7 per llogar la teva autocaravana o camper en total tranquil·litat

Durant cada lloguer, la teva autocaravana o camper està coberta per la nostra assegurança. En cas d'avaria o incident, la teva assegurança no intervé pel que no es veurà afectada.


Un espai personal complet per gestionar fàcilment el teu anunci i les reserves

Defineix les teves tarifes, la disponibilitat del teu vehicle i les preferències de lloguer: contacta amb els viatgers per a acceptar la sol·licituds de lloguer que et convinguin.


Optimització de la teva disponibilitat

Pots acceptar diverses sol·licituds de lloguer per a un mateix període! D'aquesta manera, t'assegures de llogar el teu vehicle. El primer viatger que procedeix al pagament, confirma la reserva de la teva autocaravana o furgoneta camper.


-

Lloga la teva autocaravana, sense cap compromís!

Creació de anunci en un par de clics!

Descobreix el nostre servei i rebre les teves primeres sol·licituds de lloguer! De mitja, en 48 hores rebràs la teva primera sol·licitud.

Tant si vols llogar ocasionalment com durant tot l'any, utilitzes Yescapa segons les teves condicions. Configura el teu anunci en qualsevol moment!

Les respostes a les teves preguntes

Com llogo la meva autocaravana?

Si disposes d'una autocaravana o furgoneta camper, la creació d'anunci és molt simple! N'hi ha prou amb tenir el permís de circulació a mà per a completar els diferents apartats del teu anunci. Defineix una tarifa i puja fotos de qualitat. El nostre equip et contactarà per a verificar l'anunci abans de publicar-lo.


He de redactar jo mateix un contracte de lloguer?

No, Yescapa et proporciona un contracte de lloguer específic per a cada reserva. Pots optar pel contracte en paper, que s'imprimeix des del teu compte de Yescapa, o utilitzar el contracte digital en l'aplicació mòbil.


Com es realitza el control de l'estat del vehicle?

Inclòs en el contracte de lloguer, en format paper i digital, el control de l'estat del vehicle ha de ser realitzat escrupolosament el dia sortida i de retorn de cada lloguer i per la mateixa persona (tu o alguna persona de confiança que conegui el vehicle).


Com funciona la fiança?

La fiança és el dipòsit de garantia que el viatger ha de lliurar-te obligatòriament abans del lloguer. Podràs informar el viatger de les diferents formes de pagament i recordar-l'hi abans del viatge.


Què passa en cas de danys durant el lloguer?

Si es constaten danys durant el lloguer, has de comunicar-nos-ho en un termini de 24 hores a través del formulari de declaració que trobaràs en els detalls de cada reserva. El nostre equip s'encarregarà del teu expedient. En qualsevol cas, la teva assegurança personal mai intervé en la gestió de sinistres.


Puc registrar el meu vehicle si el document de registre del vehicle està a nom de la meva empresa?

Sí, pots registrar un vehicle registrat a nom de la teva empresa. Si l'activitat no és el lloguer, el teu vehicle estarà assegurat en les mateixes condicions que si el document de registre del vehicle estigués al teu nom.


Puc registrar-me a Yescapa com empresa de lloguer professional?

Sí. Podràs indicar que ets un professional del lloguer tan aviat com et registris. El nostre equip es posarà en contacte amb tu per a ajudar-te a registrar la teva empresa i els teus vehicles en Yescapa.


Què passa en cas d'avaria durant un lloguer?

L'assegurança de Yescapa inclou assistència en carretera a 0 km, que intervindrà en cas d'avaria. En cap cas intervé el servei d'assistència de la teva pòlissa d'assegurança.


Què passa si el viatger anul·la una reserva confirmada?

Si el viatger anul·la la reserva en un termini inferior a 30 dies, rebràs la totalitat de la teva remuneració.


Més informació abans de llogar la teva autocaravana? Ens posem en contacte amb tu!

Sabem que compartir l'ús del vehicle és un procés que requereix recolzament i acompanyament.

Per aquest motiu el nostre equip et guiarà i donarà respostes a les teves preguntes després de realitzar l'estimació dels teus ingressos de lloguer!

-
Estimar els meus ingressos

Realitzo l'estimació dels meus ingressos de forma ràpida!