Guanya 8150€ l'any llogant el teu vehicle

Rendibilitza la teva autocaravana o camper quan no la utilitzis. Lloga-la en total confiança amb el nostre producte d'assegurança, el més complet del mercat.

Una verificació dels conductors

El millor producte d'assegurança del mercat

Una gestió segura de les teves remuneracions

Saps quant pots guanyar a l'any?

Estimació gratuïta dels teus ingressos

El nostre equip t'assessora de manera gratuïta i avaluarà els teus futurs ingressos en funció del teu vehicle, la seva ubicació, els seus equipaments, etc. Emplena el nostre formulari per a obtenir una estimació personalitzada:

Lloga segons les teves condicions:

Per a cada sol·licitud de lloguer, pots optar per acceptar o rebutjar segons el projecte del viatge del viatger. Tu controles el teu calendari de disponibilitat per a llogar el teu vehicle quan et convingui, així com les tarifes que desitgis aplicar. El nostre equip t'ajudarà a optimitzar el teu anunci, però tu manes!

La seguretat, la clau del nostre servei

A Yescapa obtens la més completa cobertura d'assegurança de lloguer entre particulars. Et proporcionem un contracte per a cada lloguer i comprovem l'elegibilitat dels conductors per a l'assegurança. En cas d'un incident durant el lloguer, el nostre equip t'ajudarà a resoldre'l i la teva prima d'assegurança personal (bonificació/malus) mai es veurà afectada gràcies a la nostra assegurança.

Llogar la meva autocaravana: com funciona?

-

Crea el teu anunci

Crea el teu anunci gratuïtament en només 2 minuts. Tu decideixes els teus preus i la disponibilitat del teu vehicle. També pots modificar els paràmetres del teu anunci a tot moment.

-

Acceptes o rebutges

Gestiona les teves sol·licituds de lloguer com millor et convingui. La identitat de cada viatger és verificada pel nostre equip, d'aquesta forma pots estar tranquil cada vegada que lloguis.

-

Queda amb el viatger

El dia de sortida, coneix al viatger i comparteix amb ell els teus consells de viatge. No oblidis fer el control de l'estat del vehicle i signar el contracte de lloguer.

-

Rep la teva remuneració

Després de la teva acceptació, el viatger ha confirmat i pagat la reserva del teu vehicle per mitjà de la plataforma. Una cop efectuat el lliurament del vehicle, rebràs automàticament la teva remuneració.

Per què llogar el meu vehicle en Yescapa?

Una comunitat encantada amb els nostres serveis

Carles

Carles

En Fernando i la Imma son els llogaters perfectes, amables, simpàtics i súper cuidadosos amb la nostra Camper. Un plaer haver-los conegut😍

Núria

Núria

En Roger va ser puntual en tot, en la fiança, en la recollida, en la devolució. És fàcil posar-se d'acord amb ell. Va tornar l'autocaravana impecable. A més, ja havia conduït autocaravanes i vehicl...

Núria

Núria

Excel·lent en tot. El recomanaria sense dubtar ni un segon. L'Anna i la seva parella han tingut cura del meu vehicle i me l'han tornat perfecte. Han estat comunicatius, amables, responsables... Moo...

Els teus viatges, la nostra història

Uneix-te a la nostra comunitat de viatgers i comparteix les teves experiències del lloguer i les teves fotos en autocaravana o furgo.

Lloguer Autocaravana caputxina - Nazaret
Lloguer Furgoneta camper - Madrid
Lloguer Furgoneta camper - Rosa de la Arena
Lloguer Autocaravana caputxina - Santa Cruz de Tenerife
Lloguer Furgoneta camper - Carcavelos
Lloguer Camper gran volum - El Médano
Lloguer Furgoneta camper - El Médano
Lloguer Furgoneta camper - Sobrosa
Lloguer Furgoneta camper - Corralejo
Lloguer Autocaravana perfilada - Sâo Martinho
Lloguer Camper gran volum - Caldas da Rainha
Lloguer Furgoneta camper - Olot
Lloguer Autocaravana caputxina - Lisboa
Lloguer Autocaravana perfilada - Marratxí
Lloguer Autocaravana perfilada - Massieux
Lloguer Autocaravana caputxina - Polignac
Lloguer Furgoneta camper - Anglet
Lloguer Camper gran volum - Prat
Lloguer Furgoneta camper - Lourmarin
Lloguer Autocaravana integral - Oldenburg
Lloguer Furgoneta camper - Arrecife
Lloguer Furgoneta camper - Faro
Lloguer Autocaravana caputxina - Lisboa
Lloguer Altre - Lagos

Tens preguntes? Consulta el nostre Centre d'Ajuda de la web.