Guanya 8150€ l'any llogant el teu vehicle

Rendibilitza la teva autocaravana o camper quan no la utilitzis. Lloga-la en total confiança amb el nostre producte d'assegurança, el més complet del mercat.

Una verificació dels conductors

El millor producte d'assegurança del mercat

Una gestió segura de les teves remuneracions

Saps quant pots guanyar a l'any?

Estimació gratuïta dels teus ingressos

El nostre equip t'assessora de manera gratuïta i avaluarà els teus futurs ingressos en funció del teu vehicle, la seva ubicació, els seus equipaments, etc. Emplena el nostre formulari per a obtenir una estimació personalitzada:

Lloga segons les teves condicions:

Per a cada sol·licitud de lloguer, pots optar per acceptar o rebutjar segons el projecte del viatge del viatger. Tu controles el teu calendari de disponibilitat per a llogar el teu vehicle quan et convingui, així com les tarifes que desitgis aplicar. El nostre equip t'ajudarà a optimitzar el teu anunci, però tu manes!

La seguretat, la clau del nostre servei

A Yescapa obtens la més completa cobertura d'assegurança de lloguer entre particulars. Et proporcionem un contracte per a cada lloguer i comprovem l'elegibilitat dels conductors per a l'assegurança. En cas d'un incident durant el lloguer, el nostre equip t'ajudarà a resoldre'l i la teva prima d'assegurança personal (bonificació/malus) mai es veurà afectada gràcies a la nostra assegurança.

Llogar la meva autocaravana: com funciona?

-

Crea el teu anunci

Crea el teu anunci gratuïtament en només 2 minuts. Tu decideixes els teus preus i la disponibilitat del teu vehicle. També pots modificar els paràmetres del teu anunci a tot moment.

-

Acceptes o rebutges

Gestiona les teves sol·licituds de lloguer com millor et convingui. La identitat de cada viatger és verificada pel nostre equip, d'aquesta forma pots estar tranquil cada vegada que lloguis.

-

Queda amb el viatger

El dia de sortida, coneix al viatger i comparteix amb ell els teus consells de viatge. No oblidis fer el control de l'estat del vehicle i signar el contracte de lloguer.

-

Rep la teva remuneració

Després de la teva acceptació, el viatger ha confirmat i pagat la reserva del teu vehicle per mitjà de la plataforma. Una cop efectuat el lliurament del vehicle, rebràs automàticament la teva remuneració.

Per què llogar el meu vehicle en Yescapa?

Una comunitat encantada amb els nostres serveis

Carles

Carles

En Fernando i la Imma son els llogaters perfectes, amables, simpàtics i súper cuidadosos amb la nostra Camper. Un plaer haver-los conegut😍

Núria

Núria

En Roger va ser puntual en tot, en la fiança, en la recollida, en la devolució. És fàcil posar-se d'acord amb ell. Va tornar l'autocaravana impecable. A més, ja havia conduït autocaravanes i vehicl...

Núria

Núria

Excel·lent en tot. El recomanaria sense dubtar ni un segon. L'Anna i la seva parella han tingut cura del meu vehicle i me l'han tornat perfecte. Han estat comunicatius, amables, responsables... Moo...

Els teus viatges, la nostra història

Uneix-te a la nostra comunitat de viatgers i comparteix les teves experiències del lloguer i les teves fotos en autocaravana o furgo.

Lloguer Autocaravana caputxina - Faro
Lloguer Camper gran volum - Lisboa
Lloguer Furgoneta camper - Alcabideche
Lloguer Autocaravana perfilada - El Boalo
Lloguer Camper gran volum - San Sebastián de los Reyes
Lloguer Furgoneta camper - San José
Lloguer Camper gran volum - Ventiseri
Lloguer Furgoneta camper - Saint-Andelain
Lloguer Furgoneta camper - Tirana
Lloguer Camper gran volum - Tabaiba
Lloguer Camper gran volum - Pujaudran
Lloguer Camper gran volum - Lagos
Lloguer Furgoneta camper - Le Mesnil-Saint-Denis
Lloguer Furgoneta camper - Saint-Nazaire
Lloguer Furgoneta camper - Toulon
Lloguer Furgoneta camper - Damigny
Lloguer Furgoneta camper - Thairé
Lloguer Camper gran volum - Marignane
Lloguer Camper gran volum - Beynost
Lloguer Camper gran volum - Saint-Paul
Lloguer Furgoneta camper - Palermo
Lloguer Autocaravana perfilada - Henfenfeld
Lloguer Furgoneta camper - Palma
Lloguer Camper gran volum - Roinville

Tens preguntes? Consulta el nostre Centre d'Ajuda de la web.