flagInstantanéGroup 5

Rendibilitza el teu vehicle

Lloga el teu vehicle en total tranquil·litat amb Yescapa i deixa que altres viatgers de la nostra comunitat gaudeixin d'ell durant les vacances.

Anuncia el teu vehicle

Una assistència 24h/24

Un equip a la teva disposició

Una assegurança a tot risc

Lloga el teu vehicle

Nombre de setmanes de lloguer

-
+

Ingressos que pots obtenir

A la teva ciutat i amb els teus criteris, pots guanyar:

{$ gain $} €/any

Per un import de {$ gain_daily $} €/ dia de lloguer

Formar part

Com més de 5000 propietaris, posa el teu vehicle en lloguer. Finança la compra i les reparacions de la teva autocaravana, furgó o furgoneta camper amb els teus ingressos.

Compartir

Llogant el teu vehicle en la plataforma, compartiràs la teva passió pel viatge itinerant, els teus consells de viatge i destinacions preferides amb la resta de la comunitat.

Per què llogar el meu vehicle en Yescapa?

Llogar la meva autocaravana: com funciona?

-

Crear el teu anunci

Crea el teu anunci gratuïtament en només 2 minuts. Tu decideixes els teus preus i la disponibilitat del teu vehicle. També pots modificar els paràmetres del teu anunci a tot moment.

-

Acceptes o rebutges

Gestiona les teves sol·licituds de lloguer com millor et convingui. La identitat de cada viatger és verificada pel nostre equip, d'aquesta forma pots estar tranquil cada vegada que lloguis.

-

Queda amb el llogater

El dia de sortida, coneix al viatger i comparteix amb ell els teus consells de viatge. No oblidis fer el control de l'estat del vehicle i signar el contracte de lloguer.

-

Rep la teva remuneració

Després de la teva acceptació, el llogater ha confirmat i pagat la reserva del teu vehicle a través de la plataforma. Una cop efectuat el lliurament del vehicle, rebràs automàticament la teva remuneració.

Una comunitat encantada amb els nostres serveis

Núria

Núria

En Roger va ser puntual en tot, en la fiança, en la recollida, en la devolució. És fàcil posar-se d'acord amb ell. Va tornar l'autocaravana impecable. A més, ja havia conduït autocaravanes i vehicl...

Núria

Núria

Excel·lent en tot. El recomanaria sense dubtar ni un segon. L'Anna i la seva parella han tingut cura del meu vehicle i me l'han tornat perfecte. Han estat comunicatius, amables, responsables... Moo...

Tens preguntes? Consulta el nostre Centre d'Ajuda de la web.