Autocaravana o furgoneta camper,
l'element imprescindible per a la teva boda

Amb nosaltres la teva boda
serà encara més memorable

Ja ho tens tot per al gran dia: càtering, vestit, flors, aliances... I per allotjar als teus convidats?

Els teus sers estimats arriben de tot arreu d'Espanya i inclús de més lluny, per celebrar amb tú aquest SI tan esperat! Allotjar a tots els teus convidats és prou complicat però i ja tens molt que organitzar... Yescapa t'ofereix un excelent balanç entre presupost i proximitat del lloc de la boda.

També estarem encantats d'acompanyar a la nuvia per a una arribada original i maca. Amb més de 2100 vehicles disponibles, trobaràs sense cap dubte el vehicle que et portarà cap al teu estimat. Finalment, les nostres autocaravanes o furgonetes camper també poden ser excelents companys per viure un viatge de noces sobre rodes.

Una autocaravana per a la comoditat i la llibertat,
una furgoneta camper per a l'estil i l'originalitat

Per què llogar un vehicle
per a la meva boda?

Per a una entrada
espectacular de la nuvia

Yescapa també et proposa els seus serveis per a una llegada excepcional. Imagina't, conduint una camper decorada amb elegància, arribant al lloc de la teva boda on t'espera la teva família. Per arribar amb estil i originalitat, et presentem una varietat de furgonetes campers que sorprendran als teus convidats.

Per facilitar
l'allotjament dels vostres convidats

Has trobat el lloc perfecte per celebrar però no saps on allotjar als teus convidats? El lloguer d'autocaravanes o furgonetes camper és la solució! Podràs allotjar entre dos i set persones en cada vehicle, a menor cost, al lloc de la festa, per a major seguretat i confort. Tenir prop als teus sers estimats t'assegura un ambient familiar i agradable.

I després del convit?
Enfila la carretera per a les vostres noces

Yescapa t'acompanyarà en un road-trip en parella per celebrar la vostra unió. Al volant del teu vehicle, podràs travessar paisatges bells i dormir on te vingue de gust! Trobaràs sense cap dubte el company de ruta millor adaptat als teus plans de viatge, per viure unes Noces màgiques.

Una autocaravana per a la comoditat i la llibertat,
una furgoneta camper per a l'estil i l'originalitat

Yescapa
un servei professional i segur per a tu

El més important és
la seguretat dels nostres llogaters

Siguis el propietari o el llogater, confiar en la persona amb la que intercanvies és indispensable per a disfrutar completament de l'experiència. És per això que el nostre equip s'aplica verificant les identitats de tots els nostres usuaris i dóna l'oportunitat a tots els membres de la plataforma d'evaluar-se mutuament, per ajudar a la resta de la comunitat.

Viatja tranquil,
estàs assegurat!

Sigui el que sigui el motiu del teu viatge, visita qualsevol lloc d'Europa i passa la nit amb les vistes que tries cada dia. Els nostres usuaris estan protegits per una assegurança i es beneficien d'una assistència en carretera 24 hores. En cas de problema, el nostre equip s'ocupa de tot, així pots gaudir fins al final.

Busques un vehicle en concret?
El nostre equip t'ajuda a trobar-lo

Trobar el vehicle perfecte que s'adapta a les teves necessitats és la teva prioritat i també la nostra. Yescapa et permet fer fins a cinc sol·licituds de lloguer gratuites per contactar directament amb els propietaris. El nostre equip es compromet a acompanyar-te en la teva cerca i així augmentar les teves possibilitats de trobar un vehicle que t'agrade.

None