Surf trip en autocaravana

Descobreix les millors onades d'Europa llogant una autocaravana o una camper gran volum per anar a surfejar

Inici / Retorn
L'onada ideal, a l'abast de l'autocaravana

L'onada ideal, a l'abast de l'autocaravana

Deixar-se portar pel so de l'oceà, comprovar la grandària de l'onatge i les marees, lliscar-se suaument sobre ones petites o domar les més grans, tenir la pell calenta pel sol i els cabells salats... parlem el mateix idioma? Llavors el surf-trip en furgoneta camper o autocaravana és sens dubte un viatge fet per a tu... Sol, en parella, en família o amb amics, en les costes europees no falten bons llocs per als surfistes a la recerca de descobriments i surf!

Autocaravana o camper gran volum: els companys perfectes del surfista

Autocaravana o camper gran volum: els companys perfectes del surfista

El surf en furgoneta és pràctic i fàcil. Amb la seva petita grandària, la furgoneta és tan manejable com un cotxe i és un veritable aliat que va a totes parts. La furgoneta és ideal per un viatge sol o amb parella. No obstant això, no hi ha dutxes ni lavabos a l'interior del vehicle, per la qual cosa si busques més comoditat, orienta la teva elecció cap al lloguer d'una autocaravana. Aquest tipus de vehicle més espaiós també és ideal per a un viatge en família o amb amics, perquè més gent significa més equipament (equipatge i taules)!

Spots de surf i respecte per la natura

Spots de surf i respecte per la natura

Ja sigui en autocaravana, camper gran volum o furgoneta camper, els millors llocs per a practicar surf mai han estat tan a prop! Cada dia les condicions són diferents, onatge, vent, marees, temps, però no importa on estiguin les millors onades perquè tu també hi seràs. Si llogues una furgoneta per a surfistes o una autocaravana, podràs dormir allà mateix i gaudir de sessions a l'alba. No oblidis cuidar la naturalesa, respectar el teu entorn durant les teves escales i aprofitar les teves trobades durant la ruta per a intercanviar bons moments i bons plans!

Lloga una autocaravana a Europa pel teu surt trip

Lloga una autocaravana a Europa pel teu surt trip

Els quilòmetres de costa europea són un terreny ideal per a surfistes i amants dels viatges en autocaravana. Des del nord del Regne Unit fins al sud de Portugal, hi ha per a tots els gustos: Pease Bay a Escòcia, Fistral Beach en Newquay a Cornouailles, Whitesands a Pembrokeshire a Gal·les, Lacanau-Océan i Seignosse a França, Hendaia i Mundaka al País Basc (francès i espanyol), la famosa platja de Rodiles a Astúries, Peniche prop de Lisboa o Sagres en el sud de Portugal...

#RadioCamping

I si t'agrada surfejar sobre les onades així com sobre l'asfalt, per què no planificar algunes parades pel camí... al llarg de la costa hi ha moltes zones d'skate. Per a inspirar-te, pots (re)descobrir les aventures de l'equip de #RadioCamping

Preguntes freqüents - Tot el que necessites saber sobre els viatges amb autocaravana per anar a surfejar

Lloguer d'autocaravanes o furgonetes camper per Europa

Inici / Retorn