Com assegurar la meva autocaravana per al lloguer?

Yescapa és l'única plataforma que garanteix una solució de l'assegurança daptar per el lloguer d'autocarvanes i furgonetes camper. Yescapa ha establert contractes de l'assegurança a mesura amb les millors asseguradores europees, específics a les particularitats del lloguer d'autocaravanes i furgonetes camper entre particulars.

Cada lloguer, per mitjà de Yescapa, inclou una assegurança especialment creada per al lloguer d'autocaravanes i furgonetes campers entre particulars.

Es tracta d'una assegurança temporal que susbtituiex a l'assegurança anual del propietari durant la durada de cada lloguer.
Aquest sistema permet tant als viatgers com al vehicle del propietari, estar assegurats durant els lloguers, i tot això, sense necesitat de dur a terme cap gestió administrativa. Una vegada, les identitats dels usuaris i els documents hagin estat verificades i validades, Yescapa s'encarrega de tot. Des de la supscripció de l'assegurança fins l'enviament del certificat ¡els usuaris no han de preocupar-se de la paperassa!
A més, els nostres productes d'assegurances adaptades permeten que ni l'assegurança del propietari ni la del viatger hagin d'intervenir, per la qual cosa els malus no es veuen afectats, inclos en cas de possibles danys durant el lloguer.

Les principals garanties de les nostres assegurances de lloguer:

  • Cobertura per danys accidentals al vehicle;
  • Trencament de llunes;
  • Danys corporals;
  • Robatori del vehicle (per tercers);
  • Incendi, impacte, explosió

Els imports de cobertures i de les franquícies aplicades, varien en funció del país de matriculació del vehicle. Consulta totes les nostres assegurances per a més informació.

Com benificar-se d'aquesta assegurança?

Ets el propietari d'una autocaravana?

Aquesta assegurança s'associa automàticament al teu vehicle des de la creació del teu anunci. Per a això, hauràs de proporcionar una còpia del permís de circulació del vehicle, la inspecció tècnica i l'assegurança anual d'aquest. Et beneficiaràs de la nostra assegurança gratuïtament .

Vols llogar una autocaravana entre particulars?

Aquesta assegurança s'inclou automàticament amb la teva sol·licitud de lloguer. Comprova que compleixes amb els requisits d'edat i l'anys d'obtenció del carnet de conduir associat al vehicle que desitgis llogar.

A Yescapa, alguns vehicles disposen de la seva propia assegurança per al lloguer. És el cas d'empreses professionals i alguns propietaris particulars que compta amb una pòlissa d'assegurança específica. Aquesta informació està indicada en cada anunci i el cost de l'assegurança està inclòs en el preu final mostrat en Yescapa.

Saber més sobre l'assistència en carretera

Puc assegurar jo mateix la meva autocaravana?

Si ets propietari i prefereixes assegurar la teva autocaravana o furgoneta camper per tu mateix per el lloguer, pots subscriure la teva propia pòlissa de l'assegurança del lloguer. Per a això, et convidem a posar-te en contacte amb la teva asseguradora per conèixer les pòlisses d'assegurança anuals que et permetin llogar entre particulars.