IMA Assistència Itàlia

Assistència Lloguer d'Autocaravanes i Campers

IMA Itàlia t'acompanya en qualsevol circumstància durant el teu viatge. Tots els lloguers efectuats amb un vehicle matriculat a Itàlia beneficien de l'assegurança a tot risc Bene, incloent l'assistència i el servei d'avaries IMA Itàlia està disponible per telèfon per a ajudar-te i fer-se càrrec de la teva autocaravana o camper en cas d'avaria, accident, robatori o intent de robatori, incendio burxada, incendi, pèrdua de les claus del vehicle, falta de combustible o combustible incorrecte.

L'assistència intervé per a acompanyar-te en cas d'incident i posa a la teva disposició:

  • Una assistència en viatge que t'auxilia a tu com als altres passatgers;
  • Una assistència que es fa càrrec del teu vehicle després d'una immobilització.

Els serveis d'IMA Assistance estan assegurats 24h els 7 dies a la setmana per un departament especialista, expert en el tema.

Principals garanties IMA Assistència Italia

En cas d'avaria o immobilització del vehicle a Europa, IMA Italia es fa càrrec de:

Assistència en carretera

La reparació del vehicle in situ o el remolc fins al taller competent més pròxim si la reparació no pot realitzar-se en el lloc de l'accident o avaria;      

El servei d'assistència organitza i s'ocupa del transport del vehicle fins al taller més pròxim o fins al lloc d'assistència triat per l'assegurat, en un radi de 50 km des del lloc on s'immobilitza el vehicle. Els costos de les peces de recanvi i qualsevol altra despesa de reparació no estan coberts.

Vehicle de substitució

Si el vehicle està immobilitzat i la reparació dura més de 8 hores, l'Assistència proporcionarà un vehicle de substitució (categoria B - 1200 cc de cilindrada), durant un màxim de 7 dies. Aquestes condicions s'apliquen quan el vehicle queda immobilitzat a més de 50 km del domicili de l'assegurat.

Despeses de repatriació, continuació del viatge o allotjament

Si el vehicle està immobilitzat a més de 50 km del lloc de sortida i la reparació requereix més de 24 hores, l'assistència proporciona un dels següents serveis, alternatius entre si, fins a un límit de 150 euros per persona (IVA inclòs) i, en qualsevol cas, fins a un límit total de 600,00 euros

  • Repatriació dels beneficiaris o continuïtat del viatge: un bitllet d'avió (classe econòmica) o un bitllet de tren (1a classe) o un altre mitjà de transport, perquè els ocupants del vehicle puguin tornar al seu domicili o destinació de viatge ;
  • Allotjament: una nit d'allotjament (amb desdejuni inclòs) en un hotel local durant les reparacions. Queda exclòs el temps d'espera a causa de la falta de disponibilitat de peces relacionades amb la reparació del vehicle.

Repatriació del vehicle

Si el vehicle assegurat ha estat immobilitzat a Itàlia durant més de 36 hores o a l'estranger durant almenys 5 dies, l'Assistència es farà càrrec del viatge d'anada perquè el propietari pugui recuperar el vehicle, si està en condicions de circular, fins a un màxim de 500 euros, IVA inclòs. Si el vehicle no està en condicions de circular, l'Assistència organitza i paga el transport del vehicle fins al lloc prèviament acordat amb el propietari, fins a un màxim de 500 euros, IVA inclòs.

En cas de ferida o malaltia per Europa, IMA Italia organitza:

  • La presència d'un membre de la família: quan l'hospitalització supera els 7 dies, l'Assistència posa a la disposició d'un membre de la família el mitjà de transport adequat, anada i volta, per a acudir a l'hospital. Les despeses d'allotjament no estan inclosos.

En cas de defunció, IMA Italia organitza:

  • Transport del cos fins al lloc del funeral o d'inhumació a Italia;

On i quan puc utilitzar els serveis de l'Assistència?

L'assistència intervé 24h/24 tots els dies de la setmana, durant el període del lloguer, en tota Itàlia, als països de la Unió Europea i els països indicats en el certificat de segur internacional (carta verda) i el vehicle no estigui circulant.

Gràcies a aquests serveis, viatja amb total tranquilitat i en bona companyia!