IMA Ibérica

Assistència Lloguer d'Autocaravanes i Campers

IMA Ibèrica t'acompanya en qualsevol circumstància durant el teu viatge. Tots els lloguers efectuats amb un vehicle matriculat a Espanya i assegurats pel nostre col·laborador Lagun Aro, beneficien de l'assistència. IMA Ibèrica està disponible per telèfon per ajudar-te i fer-se càrrec de la teva autocaravana o camper en cas d'accident, avaria, burxada, incendi, robatori del mateix, o robatori/pèrdua de les claus del vehicle.

Principals garanties d'IMA Ibèrica

En cas d'avaria o immobilització del vehicle a Europa, IMA Ibérica es fa càrrec de:

  • El remolc o transport del vehicle si la reparació no ha pogut realitzar-se en el lloc de l'avaria o de l'accident. La Companyia organitza i es fa càrrec del transport del vehicle fins al taller més proper a l'accident o el transport del vehicle fins al taller triat pel propietari del vehicle, a condició que es trobi a una distància màxima que correspongui a la distància entre el domicili del propietari i el lloc d'immobilització del vehicle.

En cas d'una immobilització del vehicle superior a 48 hores, la Companyia organitza i es fa càrrec del transport dels ocupants del vehicle fins al domicili del propietari pel mitjà de transport adequat i segons el que triïn. Aquesta garantia s'aplica immediatament en cas de necessitat de retorn immediat. En tal cas, la Companyia es farà càrrec del transport dels passatgers acompanyants fins a la seva destinació, si l'import del transport no supera l'import de la repatriació al domicili del propietari, qualssevol que siguin les garanties concedides.

La repatriació dels ocupants en cas de robatori o immobilització del vehicle no pot acumular-se amb el transport dels ocupants fins a la destinació.

  • Quan el vehicle està immobilitzat i transportat fins al taller més proper a l'accident, la Companyia es fa càrrec de les despeses d'allotjament fins a 60 € per persona i per nit (règim d'allotjament i esmorzar) per un màxim de 5 nits.

Les despeses d'allotjament en cas d'immobilització del vehicle no poden acumular-se amb la repatriació dels ocupants fins al domicili del propietari.

En cas de ferida o malaltia, IMA Ibèrica organitza:

  • La repatriació fins al domicili. En la mesura del possible, un membre de la família pot acompanyar al malalt o ferit durant el trasllat;
  • Les despeses d'hotel en cas de prolongació de l'estada per motius mèdics. La Companyia es fa càrrec de les despeses d'hotel, habitació i esmorzar fins a 60 € per nit i per una durada màxima de 10 dies;
  • La presència d'un membre de la família. Quan l'hospitalització supera els 5 dies, la Companyia posa a la disposició d'un membre de la família el mitjà de transport adequat, anada i tornada, per acudir a l'hospital. La Companyia es fa càrrec de les despeses d'allotjament del membre de la família en un hotel fins a 60 € per nit i per un màxim de 10 dies.
  • El reemborsament de despeses mèdiques a l'estranger. En complement de les prestacions proporcionades per la Seguretat social i/o qualsevol altre organisme de previsió fins a 6500 € per sinistre;
  • L'enviament de medicaments i ulleres graduades.

En cas de defunció, IMA Ibèrica organitza:

  • Transport del cos fins al lloc del funeral o d'inhumació a Espanya;
  • El retorn anticipat en cas de defunció d'un membre de la família a Espanya, cònjuge, d'un ascendent o descendent en primer grau de l'assegurat.

On i quan puc utilitzar els serveis d'IMA Ibèrica?

IMA Ibèrica intervé 24h/24 tots els dies de la setmana, durant el període del lloguer, a tota Espanya i als països Europa. Una assistència sense franquícia kilométrica, per ajudar-te en cas d'avaria o accident.

Gràcies a aquests serveis, viatja amb total tranquil·litat i ben acompanyat!