Centre d'ajuda - Propietari

Troba les respostes a les questions freqüents

Com i quan rebo la remuneració de cada lloguer?

Rebràs l'import de cadascun dels teus lloguers per transferència bancària al compte que hagis indicat en l'apartat "Dades Bancàries" en el teu Perfil Yescapa. 

L'ordre de cada transferència es realitza el segon dia hàbil del lloguer. El teu compte serà acreditat entre 5 i 7 dies després de l'inici del lloguer. La nostra prioritat és la teva seguretat, per això hem decidit treballar amb MangoPayde Leetchi, un dels únics sistemes aprovats per a les transaccions entre particulars. 

Quan el viatger realitza el pagament en línia de l'import total del lloguer incloent les despeses de servei i de l'assegurança, la teva remuneració es queda guardada en un compte bloquejat fins a la data d'inici del lloguer.

Per a rebre els pagaments de cadascun dels teus lloguers, hauràs d'indicar les dades del teu compte bancari (IBAN i BIC) a la qual vols rebre aquests ingressos. Si encara no has completat aquesta informació, pots fer-ho accedint a l'apartat "Dades Bancàries", fent clic aquí.

Si desitges modificar les dades bancàries, trobaràs el procés a continuar fent clic aquí

Aquestes informacions estan guardades de forma totalment segura i només podran ser utilitzades per a la transferència de les remuneracions dels lloguers. L'IBAN és el format internacional de número de compte, utilitzat per tots els països europeus: es compon de 27 dígits. Pots trobar-ho directament en els teus identificadors bancaris. El codi BIC o "SWIFT" és una sèrie alfanumèrica de 8 o 11 dígits que serveix per a identificar al banc receptor quan es realitza una transferència internacional.

En cas d'anul·lació, percebràs entre el 30% i el 100% de la teva remuneració, en funció de les condicions d'anul·lació que apliquin.