Estàs obligat a anul·lar el teu viatge?

Pots reprogramar el teu viatge a altres dates o cancel·lar la teva reserva. Accedeix a "Els meus viatges" per a cancel·lar o modificar la teva reserva.

Modalitats d'anul·lació:

Reserva confirmada

Amb més de 30 dies d'antelació, rebràs el reemborsament del 70% de l'import del lloguer, excloent el cost de l'assegurança del lloguer i les despeses de gestió.

30 dies abans de l'inici del lloguer

Amb menys de 30 dies d'antelació, cap reemborsament és possible. L'import total del lloguer haurà de ser abonat.

Sortida

Les teves condicions generals

Motius elegibles:

  • S'ha produït una catàstrofe natural en el lloc de sortida del vehicle o impedeix la circulació en tota la teva ruta;
  • L'avió o el tren per arribar al punt de sortida del lloguer s'ha cancel·lat;
  • Les restriccions governamentals en vigor impedeixen sortir del lloc de residència per a recollir el vehicle o imposen una quarantena (exclusió en cas de test covid-19 positiu o cas contacte declarat);
  • Una operació militar o un conflicte armat ha estat declarat al lloc de la recollida del vehicle o durant el teu itiniterari

La teva cancel·lació està subjecta a la verificació del motiu per part del nostre equip.

L'assegurança d'anul·lació, pensa-hi!

Et permet cancel·lar fins al dia de la sortida i et cobreix molts motius imprevistos de cancel·lació que no són de força major.

Anul·lar el teu viatge: més detalls

Anant a Els meus viatges > sel·leccionar la reserva corresponent > cancel·lar > Anul·lació per motiu de força major.

Les modalitats del teu crèdit de lloguer seran indicades i un justificant serà sol·licitat. És possible cancel·lar per motiu de força major fins a 48 hores abans de la data d'inici del lloguer.

En cas que el propietari no pugui lliurar el vehicle al viatger per causes de força major, el propietari haurà d'informar el viatger immediatament i posar-se en contacte amb el nostre equip per correu electrònic indicant la referència de la reserva.

L'import del crèdit de lloguer és igual a les despeses de gestió i l'assegurança de lloguer de la reserva anul·lada. També pot incloure la remuneració del propietari, en funció de la modalitat d'anul·lació triada per aquest:

Cada propietari pot determinar la forma en què es gestiona la seva remuneració en cas de cancel·lació per la motiu de força major. En funció de la preferència indicada pel propietari en el seu perfil, l'import de la remuneració del propietari pot ser reemborsat al viatger o, quedar disponible en forma de crèdit de lloguer, utilitzable en un dels vehicles del mateix propietari, vàlid per a un o diversos lloguers, i confirmat en el termini de 12 mesos a partir de la data de cancel·lació de la reserva inicial.

El viatger serà informat de les condicions de cancel·lació aplicables a la seva reserva en el moment de la seva sol·licitud d'anul·lació.

El crèdit de lloguer permet al viatger viatjar en dates posteriors, i es deduirà automàticament de l'import del nou lloguer segons la naturalesa del crèdit:

  • la part propietari del crèdit de lloguer serà deduïda de la part propietari de la nova reserva ;
  • el crèdit de lloguer corresponent a l'assegurança i despeses de servei, es deduirà de l'import de la part d'assegurança i despeses de servei de la nova reserva..

En cas d'haver contractat l'assegurança d'anul·lació, estant aquesta gestionada per una entitat externa a Yescapa, l'import d'aquesta assegurança no serà objecte de reemborsament.

El crèdit de lloguer pot utilitzar-se en diverses vegades. Després de la data de venciment, el crèdit de lloguer no serà reemborsable i la part del propietari (si n'hi ha) es transferirà per transferència bancària al propietari en qüestió.