Busques una autocaravana integral?

Lloguer d'autocaravanes integrals en tot Europa

Inici / Retorn

Nombroses autocaravanes integrals disponibles per llogar

L'integral perfecta pel teu viatge no està gaire lluny... Busca el vehicle ideal a prop de cada teva o directament al destí del teu pròxim viatge.

aclass-and-forest

Autocaravana d'alta gamma

Si vols un vehicle còmode i luxós per a viatjar, lloga una autocaravana integral. Construïda sobre un xassís nu, no conserva res de la carrosseria original del fabricant. La característica més emblemàtica de l'autocaravana integral continua sent la seva cabina panoràmica integrada en la cèl·lula, que ofereix un confort en carretera incomparable. Aquest espai crea una saló molt més ampli que en els altres tipus d'autocaravanes. Si la majoria d'aquests vehicles són de gamma alta, és també perquè compten amb acabats i materials de gran qualitat.

aclass-and-sea-1

L'emoció de viatjar, la comoditat de la llar

Llogar una autocaravana integral és ideal per a estades llargues i per a viatgers que consideren primordial la seva comoditat. Aquestes petites joies de la carretera poden acollir fins a 7 persones. Els únics inconvenients són la longitud i el pes, difícils de manejar si decideixes llogar una autocaravana integral per a la teva primera experiència. Però no deixis que la seva grandària t'espanti si desitges viatjar amb aquesta tipus d'autocaravana, el propietari del vehicle et guiarà a l'hora d'arrencar!

Com funciona el lloguer d'una autocaravana integral

Descobreix com trobar l'autocaravana integral més a prop de casa teva

Primer pas

Troba el vehicle ideal

Troba un vehicle prop del teu domicili o en la destinació de les teves vacances segons el teu projecte de viatge i precisa les dates de sortida i retorn. El vehicle ideal t'espera en Yescapa!

Primer contacte

Confirma la teva sol·licitud

Envia una o diverses sol·licituds de lloguer dels vehicles que et cridin l'atenció. Una vegada que la teva sol·licitud hagi estat acceptada pel propietari, només has de confirmar la teva reserva mitjançant el pagament en la pàgina web.

Sortida

Llança't a l'aventura

El dia de sortida, recull el vehicle i escolta els valuosos consells del propietari sobre el funcionament del vehicle. A punt per recórrer les carreteres europees en família, en parella o entre amics!

Tornar enrere

Tot lu bo s'acaba...

Al costat del propietari, realitzeu el control de l'estat del vehicle el dia de retorn i signeu el contracte de lloguer. Ja pots començar a pensar en la pròxima escapada!

Escollir el bon vehicle

Ganes d'un altre vehicle? Troba el que més s'adapta a les teves necessitats.

Furgoneta camper

Discret & divertit

La furgoneta camper és accessible. Ideal per als amants de les activitats a l'aire lliure i els viatgers que desitgen sentir-se més prop de la naturalesa.

Camper gran volum

Original & autònoma

Perfecta per a parelles i viatges curts en família, la camper gran volum és sinònim de practicitat. De fàcil maneig i compacte, et portarà pertot arreu.

Autocaravana Perfilada

Compacte & equipat

El vehicle més compacte amb tot l'equipament necessari. El petit extra? La seva forma aerodinàmica: millor per al pressupost del viatge i el planeta.

Autocaravana Caputxina

Familiar & còmode

Tota la comoditat! La caputxina t'ofereix un autèntic sabor de llibertat i al mateix temps simplifica l'autonomia del teu viatge. Als nens els encanta.

FurgoVW

Vintage i multiús

La furgo VW és la icònica furgoneta amb un estil retro únic i un format compacte. Sinònim de llibertat i autenticitat, està pensada per a unes vacances a l'aire lliure.

Llogar una caravana

Ets propietari? Lloga la teva autocaravana integral amb total confiança

 1. 01

  Crea el teu anunci

  Disponibilitat, tarifes, opcions...Tu decideixes!

 2. 02

  Rebre sol·licituds

  Consulta el teu panell de control i gestiona totes les teves sol·licituds.

 3. 03

  La sortida és imminent

  Troba els viatgers i rentabilitza el teu vehicle.