Fes un viatge per carretera amb el teu gos

Lloga una autocaravana, camper gran volum o furgoneta camper amb el teu gos i viatja per tot Europa!

Inici / Retorn

Autocaravanes que admeten mascotes

Integral o caputxina, aquest vehicle sòlid i còmode us convencerà.

Campers gran volum que admeten mascotes

Descobreix aquestes campers gran volum aventureres per a tota la família. Les nostres campers gran volum tenen un llit, una cuina i (sovint) un bany.

Furgonetes camper que accepten mascotes

Passa't a la vanlife amb la nostra selecció de furgonetes.

Lloga una autocaravana on s'accepten mascotes

Lloga una autocaravana on s'accepten mascotes

Viatjar amb autocaravana o furgoneta camper ofereix molts avantatges, com ara descobrir tots els aspectes d'una destinació o ser lliure de seguir els teus desitjos dia rere dia. Pensem amb menys freqüència que aquest és el millor mitjà de viatge per endur-vos les vostres mascotes. Yescapa et permet trobar fàcilment un lloguer d'autocaravana amb gossos admesos o, en general, un lloguer d'autocaravana que admeti animals. El teu gos ara serà lliure de passejar a l'aire lliure al teu costat!

Llogar una autocaravana amb gos: els nostres consells

Llogar una autocaravana amb gos: els nostres consells

Abans de marxar de vacances llogant una autocaravana amb gossos admesos, comprova que les vacunes de les teves mascotes estiguin al dia i porta els seus passaports. Et recomanem oferir al teu gos un collar amb el seu nom, el teu i un número de telèfon. A l'hora de llogar una autocaravana on s'admeten mascotes, també és important assegurar-se que els llocs on aparquis, com ara els càmpings o els grans espais naturals que visitis, permeten els animals. Per a la seguretat de tothom quan viatgis amb una autocaravana, assegura't de posar el cinturó a la teva mascota.

Preguntes freqüents - Tot el que necessites saber sobre els viatges en autocaravana amb animals