Cas particular d'assegurança

Els vehicles proposats a Yescapa disposen d'una assegurança específica pel lloguer, proporcionat per les nostres asseguradores col·laboradores o pel propietari. Tot i això, hi ha algunes excepcions: alguns anuncis no inclouen l'asegurança, en aquest cas s'indica la menció "cas perticular - assegurança no inlcosa".

L'assegurança de lloguer no pot atribuir-se al teu vehicle si aquest no respecta les condicions requerides per les nostres asseguradores col·laboradores, en relació a l'edat del vehicle, el pes o el país de matriculació.

Si algun d'aquests vehicles t'interessa, existeixen diferents formes de disposar d'una assegurança i estar cobert durant el teu viatge:

  1. Consulta amb la teva asseguradora sobre la possibilitat de transferir temporalment l'assegurança del teu vehicle propi al vehicle llogat. Si la teva assegurança d'automòbil ofereix aquest servei, podrà ser transferit per a la cobertura del vehicle llogat, en aquest cas el teu vehicle propi haurà d'estar immobilitzat.
  2. Busca una companyia d'assegurança que proposi contractes d'assegurança per dies sota demanda. Unes certes plataformes proposen aquest servei.

Recorda que el propietari del vehicle haurà de validar les condicions de l'assegurança que hagis triat. En tractar-se d'un contracte d'assegurança extern al nostre servei, Yescapa no podrà intervenir com a mediador en cas de danys causats al vehicle durant el lloguer.