Centre d'ajuda - Propietari

Troba les respostes a les questions freqüents

Quina comissió aplica Yescapa als propietaris professional?

Anunciar el teu vehicle a la plataforma és completament gratuït , no existeix cap mena de quota d'inscripció. Yescapa reté un 15% de l'import de cada lloguer en concepte de comissió.


Recorda que la nostra comissió està subjecta al 20% de TVA (IVA francès). Yescapa és una societat mercantil amb seu social i fiscal a França així que et recomanem que, si no estàs encara donat d'alta en el cens del ROI (Registre Operadors Intracomunitari), t'informis dels beneficis que podries obtenir en fer-ho. Una vegada estiguis donat d'alta, podràs indicar el teu número d'IVA intracomunitari perquè no apliqui a les teves factures.


L'ordre de pagament de cada lloguer es realitza el segon dia hàbil del lloguer per a assegurar-nos que no hi ha hagut un impediment (avaria o motiu de força major) i que la reserva es duu a terme. A partir d'aquest moment i tenint en compte que es tracta de transferències internacionals, rebràs aquest import en un termini d'entre 5 i 7 dies hàbils en el teu compte bancari, en funció dels terminis bancaris. La factura de l'import de la comissió de la plataforma estarà disponible en els detalls de cada reserva confirmada una vegada donada l'ordre de pagament.


Per a més informació sobre com facturar com a propietari professional, continua llegint aquí.