Centre d'ajuda - Propietari

Troba les respostes a les questions freqüents

Sóc propietari professional, com he de realitzar la facturació del lloguer al viatger?

Com a propietari professional, tant si tens constituïda una empresa com si exerceixes com a autònom, hauràs d'enviar al viatger una factura de l'import abonat pel lloguer. L'import d'aquesta factura correspon al total de la remuneració percebuda i l'import de la comissió que apareix en la factura que et proporciona Yescapa per a cada lloguer.


Exemple:

Per una reserva la teva remuneració ha estat de 425,00 euros i la factura de Yescapa disponible en el teu perfil per aquesta reserva és de 75,00 euros, la factura que hauràs d'emetre al viatger serà d'un total de 500,00 euros, és a dir, l'addició de la teva remuneració i la comissió de la plataforma.


Les factures de la quota de Yescapa estan disponibles en el teu compte Yescapa en els detalls de cada reserva confirmada, per a això accedeix a Les meves reserves, accedeix a la reserva en qüestió > Veure Detalls de la reserva > "Veure la factura". La factura estarà disponible una vegada s'hagi emès l'ordre de pagament de la teva remuneració.


Recorda que la nostra comissió està subjecta al 20% de TVA (IVA francès). Yescapa és una societat mercantil amb seu social i fiscal a França així que et recomanem que, si no estàs encara donat d'alta en el cens del ROI (Registre Operadors Intracomunitari), t'informis dels beneficis que poguessis obtenir en fer-ho. Una vegada estiguis donat d'alta, podràs indicar el teu número d'IVA intracomunitari perquè no apliqui a les teves factures.


En el teu perfil disposes d'un apartat en el qual es reflecteix l'històric dels pagaments rebuts, en aquest apartat podràs descarregar l'extracte anual d'ingressos percebuts dels teus lloguers a través de Yescapa i et servirà d'utilitat per a la facturació i declaració anual.