Centre d'ajuda - Propietari

Troba les respostes a les questions freqüents

Sóc un professional del lloguer, puc anunciar el(s) meu(s) vehicle(s) a Yescapa?

A Yescapa també col·laborem amb propietaris del sector de lloguer d'autocaravanes, tant amb empreses del lloguer com amb autònoms d'aquest sector d'activitat.


Si desitges anunciar els teus vehicles a la plataforma només has de crear un perfil en la web i començar a crear els teus anuncis. Si ets professional, et demanarem que, quan hagis creat el perfil, marquis la casella a l'apartat "El meu compte" per a indicar que ets professional. És important que incloguis la documentació necessària a l'apartat El meu compte > Documents; i la informació del vehicle a l'apartat El meu anunci > Documents. Trobaràs tota la informació sobre la documentació requerida si ets autònom o si tens constituïda una empresa.


Per a poder col·laborar amb nosaltres com a professional també és indispensable disposar d'una assegurança de lloguer. Aquesta informació haurà d'aparèixer a l'apartat El meu anunci > Preferències > Condicions de l'assegurança. És de caràcter obligatori incloure les cobertures i la franquícia per danys que s'aplica en “comentaris suplementaris” perquè el viatger estigui informat en tot moment.