Centre d'ajuda - Llogater

Troba les respostes a les questions freqüents

Com funciona el crèdit de lloguer ?

El crèdit de lloguer permet al viatger viatjar en una data posterior i pot ser utilitzat en diverses vegades. El crèdit de lloguer no és un val físic, sinó que es conserva en el perfil del viatger, en l'apartat El meu Compte > Crèdit Lloguer.

El seu import es deduirà del preu de la pròxima reserva.

  • Si el crèdit de lloguer inclou l'import corresponent a la remuneració d'un propietari, aquest crèdit solament serà vàlid per a un dels vehicles del mateix propietari i per a l'import total de la nova reserva.
  • Si el crèdit de lloguer només inclou l'import corresponent a les despeses de gestió i de l'assegurança de lloguer, llavors aquest crèdit serà vàlid per al lloguer de qualsevol vehicle registrat en Yescapa i limitat a l'import corresponent de la part de despeses de gestió i assegurança de lloguer de la nova reserva.
La tarifa de la nova reserva pot variar segons les tarifes de lloguer aplicables i de l'assegurança de lloguer per a les noves dates. En cas que el crèdit de lloguer no sigui suficient per a cobrir l'import de la nova reserva, la diferència restant haurà de ser abonada pel viatger. Si per contra, el teu crèdit de lloguer és superior a l'import total de la teva nova reserva, el saldo del teu crèdit de lloguer es conservarà en el teu compte i podràs utilitzar-ho per a un altre lloguer més endavant.Crèdit de lloguer després d'una anul·lació per Covid-19

La durada efectiva d'utilització d'aquest crèdit és d'un màxim de 18 mesos a partir de la data d'anul·lació de la reserva inicial. Les dates del viatge poden ser posteriors als 18 mesos de validesa, sempre que la confirmació mitjançant el pagament complet del lloguer tingui lloc abans de la data de venciment del crèdit.