Lloguer d'autocaravanes - Mallorca

Els avantatges del lloguer d'autocaravanes i camper entre particulars en Mallorca amb Yescapa

-

Recompra de franquícia

-

Assistència 24h/24

-

Assegurança anul·lació

Lloguer d'autocaravanes en Mallorca: viatja en total llibertat

Lloguer d'autocaravanes a Mallorca

L'illa de Mallorca és perfecta per gaudir-ne en una furgoneta camper de lloguer, mitjà de transport i allotjament tot en un, per poder treure el màxim partit a l’illa. Situada al centre de la gran badia que porta el seu nom, Palma de Mallorca és la capital d'un de les grans destinacions turístiques del Mediterrani. Recorrent el seu casc vell i admirant la seva imponent Catedral o el Palau de l'Almudaina ens adonem que el seu turisme no pot cenyir-se exclusivament a les platges.

A Palma també cal visitar els barris de Sa Calatrava i la Jueria, on s'amaguen els particulars encants de l'Església de Sant Francesc, el Temple o el Monestir de Santa Clara. Tampoc et pots perdre Sa Llotja, Es Born o la Plaça Major. Finalment, el Castell de Bellver, amb la seva planta circular, és un dels grans símbols de Palma de Mallorca.

Els pobles més bonics i pintorescs de Mallorca

L'illa de Mallorca ofereix nombrosos atractius naturals. Llocs com Alcudia, Calviá, Deia, Inca o Sóller són indrets privilegiats per gaudir de la seva arquitectura, les seves platges i la seva gastronomia. Una de les millors coses que fer a Mallorca és descobrir les seves precioses cales d'aigua cristal·lina. Et recomanem acostar-te a Andratx, un dels principals municipis costaners des d’on podràs descobrir petites cales com la famosa Sa Dragonera.

Però Mallorca no és només platja: bona mostra d'això és la Serra de Tramuntana. Una visita obligada durant el teu viatge en autocaravana a Mallorca és la Cartoixa de Valldemossa, situada en un petit poble del mateix nom encaixat entre muntanyes. Tampoc et perdis les Coves del Drach que amaguen en el seu interior un dels majors llacs subterranis del món i estalactites impressionants.

El lloguer d'autocaravanes a Mallorca amb Yescapa ofereix les millors cobertures i et dóna la possibilitat de triar entre una àmplia oferta d'autocaravanes i furgonetes camper segons les teves necessitats. Tots els lloguers amb Yescapa compten amb assegurança i assistència en carretera 24 hores. A un preu molt econòmic podràs recórrer Mallorca al teu aire amb totes les comoditats.

Coneix als Best Owners de Yescapa de Mallorca

Marco Javier

Marco Javier

11 opinions
Andreu

Andreu

7 opinions
Albert

Albert

20 opinions