L'equip

Treballem cada dia per facilitar tots els teus lloguers en autocaravana

Viatges per compartir

Cada dia, un nou viatge, una bella trobada, un escenari desconegut, unes ganes sobtades i el desig de marxar de nou, neixen en la nostra comunitat. Els propietaris i viatgers que confien en nosaltres contribueixen a donar a conèixer l'alegria i la llibertat que permeten les vacances itinerants. Gràcies al lloguer d'autocaravanes i furgonetes camper, Yescapa ofereix als viatgers de tota Europa l'oportunitat de trobar-se cara a cara amb l'inesperat o d'imaginar la seva aventura per la carretera. Tu dissenyes les teves escapades!

Fotos de la comunitat Yescapa
Fotos fundadors de Yescapa

Yescapa és sobretot una història de viatge...

Un desig d'escapar-se per descobrir paisatges, cultures i persones amb total llibertat i seguretat. La nostra plataforma de lloguer d'autocaravanes i furgonetes camper entre particulars reuneix a propietaris apassionats i viatgers curiosos per aquesta forma de viatjar.

Adaptant el model de consum col·laboratiu al sector de vehicles d'oci, volem que tothom pugui beneficiar dels avantatges del lloguer entre particulars. Prendre el camí amb Yescapa també significa unir-se a la major comunitat de viatgers itinerants d'Europa.

Llegir el dossier de premsa

Mayo 2012

Creació de la plataforma LlogarLaMevaAutocaravana.com

Desembre 2013

Contractació del primer empleat

Febrer 2015

Primera Recaptació de Fons de 550.000 euros amb Stéphane Romanyszyn (Entre-Particuliers), Frédéric Mazella (Blablacar), Arnaud Lecherf (Smartbox)

Abril 2016

LlogarLaMevaAutocaravana.com es converteix en Yescapa
Llançament a Alemanya

Setembre 2016

Segona Recaptació de Fons de 3 milions d'euros amb MAIF

Gener 2017

Llançament de l'aplicació mòbil Yescapa: primera aplicació dedicada al lloguer d'autocaravanes a Europa

Maig 2017

Llançament al Regne Unit

Maig 2018

6è Aniversari de Yescapa i organització del primer esdeveniment amb la nostra comunitat d'usuaris, propietaris i viatgers.