Qui som?

La nostra missió és donar a tots l'oportunitat de desconnectar de la vida quotidiana. Oferim solucions fàcils, flexibles i segures per a viure experiències inoblidables en autocaravanes i furgonetes: emocions garantides.

Viatges per compartir

Cada dia, un nou viatge, una bella trobada, un escenari desconegut, unes ganes sobtades i el desig de marxar de nou, neixen en la nostra comunitat. Els propietaris i viatgers que confien en nosaltres contribueixen a donar a conèixer l'alegria i la llibertat que permeten les vacances itinerants. Gràcies al lloguer d'autocaravanes i furgonetes camper, Yescapa ofereix als viatgers de tota Europa l'oportunitat de trobar-se cara a cara amb l'inesperat o d'imaginar la seva aventura per la carretera. Tu dissenyes les teves escapades!

Fotos de la comunitat Yescapa
Fotos fundadors de Yescapa

Els origens de Yescapa

En 2011, Benoît volia viatjar al Regne Unit amb la seva família en una autocaravana. Les ofertes de les empreses de lloguer tradicionals se sortien del seu pressupost, així que va decidir anar-se de vacances a un apartament en el nord d'Espanya. Durant la seva estada, va conèixer a turistes que havien llogat la seva autocaravana a un particular: un vehicle que no era molt nou però a un preu assequible. Aquesta trobada va confirmar la seva idea de crear un servei de lloguer d'autocaravanes entre particulars.

A l'octubre d'aquest mateix any, un dels seus amics va organitzar el primer Startup Weekend Bretagne a Lannion, i el va convèncer perquè acudís a presentar la seva idea. Benoît va conèixer Adrien Pinson, amb qui es va fer amic, i junts van treballar en el projecte "JeLoueMonCampingCar". Quan va acabar el cap de setmana, van decidir continuar l'aventura!

2012

Creació de la plataforma LlogarLaMevaAutocaravana.com

2013

Contractació del primer empleat

2015

Primera Recaptació de Fons de 550.000 euros

2016

LlogarLaMevaAutocaravana.com es converteix en Yescapa
Llançament a Alemanya
Segona Recaptació de Fons de 3 milions d'euros

2017

Llançament de l'aplicació Yescapa
Llançament al Regne Unit

2019

Adquisició de locationdecampingcardeparticulier.com et d'AeraVan
Llançament a Bèlgica FR

2021

Adquisició de Share a Camper
Llançament a Bèlgica NL i a Suïssa