Lloguer d'autocaravanes econòmiques

Viatja al teu ritme i amb total seguretat!
Planifica el teu viatge amb el lloguer d’autocaravanes, tot en un vehicle net i desinfectat! Saber-ne més

Trobar una autocaravana econòmica

A Yescapa hem decidit no participar a les rebaixes o reduccions puntuals.

No cal esperar als períodes de rebaixes, les promocions tenen lloc tot l'any i en tot moment! Pots reservar econòmicament una autocaravana o furgoneta camper quand ho desitgis, gràcies a reduccions que s'adapten al teu projecte de viatge.

A Yescapa, trobaràs les següents promocions tot l'any:

No esperis al BlackFriday o a les rebaixes de gener! Planeja des de ja el viatge dels teus somnis al millor preu amb les nostres promocions disponibles tot l'any.

Llogar una autocaravana: com funciona?

-

Busca el vehicle ideal

Busca una autocaravana o furgoneta camper a prop del teu domicili o de la destinació del teu viatge en funció de l'itinerari que desitgis realitzar, i tria les dates de sortida i de retorn. El vehicle ideal t'està esperant a Yescapa!

-

Confirma la teva sol·licitud

Envia una o diverses sol·licituds de lloguer per a les autocaravanes i furgonetes campers que t'interessen i espera la resposta dels propietaris. Un cop acceptada la teva sol·licitud, només hauràs de confirmar la teva reserva.

-

Llança't a l'aventura

El dia de sortida, recull el vehicle i escolta els valuosos consells del propietari sobre el funcionament del vehicle. A punt per recórrer les carreteres europees en família, en parella o entre amics!

Campers, furgonetes, autocaravanes,
troba el proper company de les teves vacances

A Yescapa, pots llogar una autocaravana barata entre particulars.

Furgoneta camper

La camper Pràctica i dinàmica:

El seu aspecte juvenil i les seves petites dimensions li permeten portar-te allà on desitgis. La camper (o furgovw) és un vehicle tot terreny: l'equilibri perfecte entre allotjament i mobilitat.

Autocaravana

L'autocaravana Familiar i còmoda:

Especialment adaptada per viatjar en família, una autocaravana t'ofereix una comoditat ideal. Ofereix una experiència de llibertat perquè viatges al teu aire.

Camper gran volum

Furgoneta camper Exòtica i autònoma:

Discreta i manejable, la furgoneta camper està a mig camí entre la furgovw i l'autocaravana. Una unió perfecta entre gran comoditat i dimensió del vehicle.