Viatgers

Fer ruta amb Yescapa

Viu una experiència única. Escapa't en una autocaravana, una furgoneta camper o una camper gran volum en total confiança amb la millor plataforma de lloguer d'Europa.

Verificació de l'identitat dels usuaris

Assegurança a tot risc amb assistència inclosa

Un equip a la teva disposició

La seguretat abans que res

La seguretat abans que res

En cas d'incident, una assegurança a tot risc personalitzat et protegirà al llarg de tot el viatge, disposaràs igualment d'assistència en carretera 24h/24 els 7 dies de la setmana. Per a proposar un servei segur, Yescapa verifica les identitats dels propietaris així com la documentació dels vehicles disponibles. El pagament en la plataforma és segur mitjançant verificació 3DSecure.

Un servei client disponible

Un servei client disponible

99% dels usuaris que han contactat amb el servei al client afirmen estar "molt satisfets", prova que el nostre equip està a la disposició de la nostra comunitat de viatgers. El nostre equip t'acompanya en cada etapa del procés de lloguer. En cas d'incident, et guiem en la mediació amb el propietari. No et preocupis, hi ha una solució per a tota mena de problema i som aquí per a ajudar-te.

Una comunitat unida

Una comunitat unida

El nostre servei es basa en una relació de confiança entre viatgers, propietaris i Yescapa. Junts, formem una comunitat d'apassionats encantats de compartir consells així com viatgers curiosos per descobrir els avantatges de les autocaravanes i les furgonetes camper. Comparteix les teves experiències, històries de viatges i consells amb tots els usuaris que, com tu, somien amb viure una aventura.

El lloguer entre particulars

El lloguer entre particulars

Passar unes vacances itinerants significa ser lliure de viatjar quan i on vulguis, descobrir tants paisatges, cultures i ciutats com desitgis per tota Europa. El propietari i la nostra comunitat d'usuaris estaran aquí per guiar-te i perquè gaudis al màxim del vehicle de lloguer. Maniobres, llocs per visitar, consells... comparteix l'experiència amb una persona apassionada d'aquesta forma de viatjar i descobreix els avantatges de les autocaravanes i furgonetes camper.

Descobreix pas a pas el nostre funcionament. T'acompanyem en cada etapa del procés de lloguer d'autocaravanes entre particulars, ja siguis propietari o viatger.

Primer pas

Troba el vehicle ideal

Troba un vehicle prop del teu domicili o en la destinació de les teves vacances segons el teu projecte de viatge i precisa les dates de sortida i retorn. El vehicle ideal t'espera en Yescapa!

Primer contacte

Confirma la teva sol·licitud

Envia una o diverses sol·licituds de lloguer dels vehicles que et cridin l'atenció. Una vegada que la teva sol·licitud hagi estat acceptada pel propietari, només has de confirmar la teva reserva mitjançant el pagament en la pàgina web.

Sortida

Llança't a l'aventura

El dia de sortida, recull el vehicle i escolta els valuosos consells del propietari sobre el funcionament del vehicle. A punt per recórrer les carreteres europees en família, en parella o entre amics!

Tornar enrere

Tot lu bo s'acaba...

Al costat del propietari, realitzeu el control de l'estat del vehicle el dia de retorn i signeu el contracte de lloguer. Ja pots començar a pensar en la pròxima escapada!

Lloguer d'autocaravanes o furgonetes camper per Europa

Inici / Retorn

Una comunitat encantada amb els nostres serveis

-
Pere

Pere

2 d’agost de 2023

We had a great time with Paolo's camper! It was perfect to give us freedom to travel the north of Italy. It has everything you need to enjoy the outside and it is really cozy to stay inside as well. We'd recommend it to anyone who wants to experience a true adventure!⛰️🚐💚
-
Pere

Pere

12 de maig de 2023

Autocaravana perfecte i els propietaris encantadors. Tracte exquisit. 100% recomanable.
-
José

José

7 de setembre de 2022

Nuestra primera vez en autocaravana y qué suerte alquilársela al Miquel i la Sara, no hemos podido tener mejores anfitriones! Nos han ayudado en todo, siempre hemos podido mantener el contacto, son fantásticos y la autocaravana estaba en perfectas condiciones. Nunca olvidaremos esta gran aventura! Gracias a los 2 por confiar en nosotros!