Viatgers

Els teus primers passos en autocaravana

Descobreix els avantatges de l'autocaravana amb el teu permís de conduir B. Sigui com sigui el vehicle que lloguis, Yescapa et dona uns consells abans del dia del viatge i respon a les teves preguntes sobre l'ús de l'autocaravana.

L'autocaravana a l'abast de tothom

L'autocaravana a l'abast de tothom

No pensis que és difícil, qualsevol viatger és capaç de conduir una autocaravana o furgoneta. Amb el teu permís B, pots llogar qualsevol dels vehicles disponibles. Els vehicles d'oci inferiors a 3,5 tones són considerats com a cotxe utilitaris. Quant a la conducció, només has de tenir al cap les dimensions del vehicle.

Propietaris que poden aconsellar-te

Propietaris que poden aconsellar-te

Amb Yescapa, pots quedar amb el propietari i preguntar-li tot sobre el seu vehicle. Com a conductor d'autocaravana experimentat, et tranquil·litzarà i t'explicarà el funcionament del vehicle, les tècniques de maniobra i manteniment d'aquest. No dubtis a fer-li preguntes sobre les seves destinacions preferides o àrees de servei preferides per a gaudir del teu viatge.

Prepara la teva escapada

Prepara la teva escapada

Les autocaravanes i furgonetes campers et faran descobrir les cultures i paisatges d'Europa d'una forma diferent. Abans de sortir de viatge, descarrega't algunes aplicacions per a trobar els llocs on passar la nit, crea un itinerari de viatge amb antelació però deixa lloc a la improvisació!

Alguns consells pel teu viatge

Abans de la sortida

Assegura't que disposes de tots els documents necessaris com, per exemple, el certificat d'assegurança, i preveu la roba de llit si no es proporciona. Si viatges amb nens, t'aconsellem portar jocs de taula per mantenir-los entretinguts.

L'estacionament

Si no t'instal·les, pots estacionar en qualsevol lloc on podries fer-ho amb cotxe. Localitza les àrees de serveis o els pàrquings gràcies a pàgines web especialitzades.

Ser responsable

Les autocaravanes són abans que tot, llibertat. Però per a continuar gaudint de l'experiència, cal desenvolupar bons hàbits i respectar els destins, el medi ambient i els residents locals. No deixis mai brossa enmig del no-res i recull sempre els teus residus abans d'anar-te'n d'on estàs.

Les preguntes freqüents

El bàsic de l'autocaravana

Gaudeix d'unes vacances de somni fent algunes comprovacions rutinàries cada 2 o 3 dies i tenint en compte les particularitats de l'autocaravana.

  • Buidar les aigües grises en els llocs destinats a això;
  • Comprovar els nivells del vehicle;
  • Omplir el dipòsit d'aigua neta i carregar les bateries
  • Tenir en compte les dimensions del vehicle
  • Compte amb el vent si condueixes ràpid
  • Estacionar l'autocaravana de manera estable amb ajuda dels tascons
Llogar una autocaravana

Lloguer d'autocaravanes o furgonetes camper per Europa

Inici / Retorn