logo volkswagen california
En col·laboració amb Volkswagen
logo volkswagen

Viatgers

Allibera les teves ganes de vanlife amb Volkswagen i Yescapa

Lloga una Volkswagen Califòrnia i viatja per lliure. Aquesta col·laboració entre Yescapa i Volkswagen Itàlia et permet descobrir els avantatges de viatjar amb la casa a coll: troba el vehicle més pròxim a tu, la destinació del teu pròxim viatge i puja a bord en un vehicle icònic.

Vehicles certificats Volkswagen

Comunitat d'apassionats de Califòrnia

logo volkswagen

Garantia certificada Volkswagen

Lloga un Volkswagen Califòrnia

Descobreix tots els vehicles que participen en el projecte We Love California i troba el teu pròxim company de viatge.

viatge d'estiu en furgoneta vw

Allibera les teves ganes de vanlife amb Volkswagen i Yescapa

Gràcies a la col·laboració entre Volkswagen i Yescapa, pots experimentar la màgia de la vanlife en uns senzills passos. We Love Califòrnia és el concepte que et permet trobar la furgoneta Califòrnia ideal per a descobrir Itàlia. L'objectiu d'aquest projecte és donar abast a un ampli públic a la possibilitat de reservar una Califòrnia i gaudir de les millors experiències vanlife a l'estil Volkswagen. A Yescapa, pots reservar vehicles de la xarxa oficial Volkswagen, així com furgonetes de propietaris particulars seleccionats. Tots els vehicles han estat sotmesos a les revisions tècniques vigents.

furgoneta volkswagen california

Volkswagen Califòrnia: l'essència de la vanlife

La icònica furgoneta amb sostre elevable, compacta per fora, espaiosa i còmoda per dins. La Volkswagen Califòrnia és el vehicle ideal per a viatjar per lliure. Gràcies a la seva cuidada distribució interior, sempre tindràs a mà tot el que necessites per a sentir-te com a casa allà on vagis. Gràcies a la millor tecnologia, sempre et sentiràs segur i connectat amb el món mentre condueixes. Fins i tot a centenars de quilòmetres de distància.

interior furgoneta vz califòrnia red oficial

Furgonetes camper seleccionades, perquè cada aventura sigui perfecta.

Les furgonetes camper i campers gran volum de la Xarxa Oficial Volkswagen són sinònim de fiabilitat i seguretat. Són vehicles recentment matriculats, inspeccionats i revisats periòdicament en centres especialitzats Volkswagen. La icònica Califòrnia és el vehicle ideal per a gaudir de la bellesa dels viatges itinerants mode aventura.

Com funciona el lloguer d'una Volkswagen Califòrnia?

Descobreix pas a pas com trobar la Volkswagen Califòrnia per llogar a prop teu.

Primer pas

Troba el vehicle ideal

Troba un vehicle prop del teu domicili o en la destinació de les teves vacances segons el teu projecte de viatge i precisa les dates de sortida i retorn. El vehicle ideal t'espera en Yescapa!

Primer contacte

Confirma la teva sol·licitud

Envia una o diverses sol·licituds de lloguer dels vehicles que et cridin l'atenció. Una vegada que la teva sol·licitud hagi estat acceptada pel propietari, només has de confirmar la teva reserva mitjançant el pagament en la pàgina web.

Sortida

Llança't a l'aventura

El dia de sortida, recull el vehicle i escolta els valuosos consells del propietari sobre el funcionament del vehicle. A punt per recórrer les carreteres europees en família, en parella o entre amics!

Tornar enrere

Tot lu bo s'acaba...

Al costat del propietari, realitzeu el control de l'estat del vehicle el dia de retorn i signeu el contracte de lloguer. Ja pots començar a pensar en la pròxima escapada!

Tens una Volkswagen Califòrnia? Lloga-la a Yescapa

 1. 01

  Crea el teu anunci

  Disponibilitat, tarifes, opcions...Tu decideixes!

 2. 02

  Rebre sol·licituds

  Consulta el teu panell de control i gestiona totes les teves sol·licituds.

 3. 03

  La sortida és imminent

  Troba els viatgers i rentabilitza el teu vehicle.