Què és la franquícia?

La franquícia correspon a l'import que ha de pagar el viatger en cas que, durant el lloguer, ocorri un incident del qual sigui responsable o sense tecer identificat.

S'utilitza per a danys exteriors (carrosseria, trencament de llunes, paraxocs...). Una franquícia d'assegurança s'aplica segons la regla "un incident=una franquícia". Per a més informació sobre la franquícia aplicada per a cada assegurança, accediex a la nostra pàgina d'assegurança de lloguer.

La franquícia és diferent a la fiança que el propietari podrà sol·licitar-te el dia de la sortida. La fiança serveix per a danys al vehicle no coberts per l'assegurança (plats trencats, taula exteior danyada, neteja, etc) així com tota suma deguda al propietari si existeixen despefectes en el vehicle respecte a l'estat inicial que figuri en el contracte de lloguer. Així mateix, pots servir per a cobrir l'excés de quilòmetres quan aquest superen el quilometraje triat pel viatger i l'import de la franquícia de l'assegurança si fos necesari.