Què és la franquícia?

La franquícia correspon a l'import que has d'abonar en cas que, durant el lloguer, ocorri un incident del qual siguis responsable o sense tercer identificat.

La franquícia no es reté abans, ni durant el viatge. No obstant això, Yescapa es reserva el dret de cobrar-la en el cas d'incident. La petjada bancària de la targeta es conserva en el moment en el qual realitzes el pagament per mitjà de la web.

La franquícia s'aplica per als danys exteriors (carrosseria, trencament de llunes, para-xocs...). Una franquícia d'assegurança s'aplica segons la regla "un incident = una franquícia". Per a més informació sobre la franquícia aplicada per cada segur, accedeix a la nostra pàgina d'assegurances de lloguer.

Els danys de l'interior es cobriran amb la fiança que el viatger haurà de deixar-te en el moment del lliurament del vehicle. Aquesta es retorna si no es constaten danys en el moment de la devolució. La fiança pot ser utilitzada també per a cobrir la franquícia de l'assegurança en cas d'incident.