Centre d'ajuda - Llogater

Troba les respostes a les questions freqüents

Què és la recompra de franquícia?

Yescapa t'ofereix l'opció de recompra parcial de franquícia que et permet reduir l'import de la franquícia al teu càrrec en cas de sinistre responsable o amb tercer no identificat.

Quan aquesta opció estigui disponible amb l'assegurança associada al vehicle que desitgis llogar, podràs subscriure-la durant el procés de reserva. Per a més informació, pots consultar la pàgina de les nostres assegurances col·laboradores.

Pots subscriure la recompra de franquícia en el moment de la teva sol·licitud de lloguer, en confirmar la teva reserva, o també després de la confirmació i fins al dia previ a la teva sortida. Només has d'anar als meus viatges i fer clic en Detalls de la reserva > Tria l'Opció Premium (en la part inferior de la pàgina).

Per a confirmar la sol·licitud, només has de realitzar el pagament de l'import corresponent a través de la web o de l'aplicació.