Centre d'ajuda - Propietari

Troba les respostes a les questions freqüents

Com personalitzar les meves tarifes en funció del període de l’any?

Fins i tot si llogues esporàdicament, cada període de l’any és diferent. En la gestió del teu anunci podràs personalitzar les teves pròpies tarifes, assignar-les a diferents períodes de l’any i determinar-los una durada mínima de dies.

En l’apartat “Calendari” del teu anunci, podràs aplicar les tarifes als períodes que defineixis lliurement. Podràs reconèixer fàcilment les tarifes aplicades en el teu calendari, prèviament definides per tu, gràcies a un sistema de nom i color.

Com puc personalitzar les meves tarifes per als diferents períodes?

Comença per definir les teves tarifes de lloguer en l’apartat “Tarifes” del teu anunci. Per a més informació sobre com personalitzar les teves tarifes, pots visitar el nostre article ““¿Cómo definir mis tarifas de alquiler?

A continuació, accedeix a l’apartat “Calendari” del teu anunci i fes clic en “Afegir un període”, aquí podràs seleccionar el període al qual desitges aplicar alguna de les teves tarifes prèviament definides.

La teva remuneració varia en funció de la tarifa aplicada durant un període de lloguer. Les despeses de servei aplicats es deduiran de la teva remuneració.

Recorda que si no has definit cap període en el teu Calendari, s’aplicarà la tarifa per defecte. Pots veure la teva tarifa per defecte i modificar-la en l’apartat “Tarifes” del teu anunci.