Centre d'ajuda - Propietari

Troba les respostes a les questions freqüents

Com puc proposar promocions per als lloguers?

És possible que ja estiguis al corrent, ara pots proposar diferents promocions perquè el teu anunci sigui més atractiu i així, obtenir més sol·licituds de lloguer.

Si proposes promocions interessants per als lloguers de llarga durada o per a viatgers que reserven amb bastant temps d'antelació, el teu anunci serà destacat en els resultats de cerca.

D'aquesta manera, quan un viatger realitzi una cerca en la web i hagi seleccionat les dates desitjades per al seu viatge, el sistema calcularà el descompte pels dies desitjats. Aquesta reducció serà visible en cada anunci i anirà acompanyada de la "tarifa anterior" ratllada.

Amb aquesta funcionalitat el viatger no sols es beneficiarà d'un descompte, sinó que el teu també t'afavoriràs d'un augment de visibilitat, el teu anunci rebrà més visites i augmentaràs també el nombre de sol·licituds de lloguer.

Com proposar una promoció?

Per a personalitzar el teu anunci i proposar una o diverses promocions als viatgers, has de fer clic en l'apartat “Tarifes” del teu anunci.

Existeixen dos tipus de reduccions:

-Reducció per a reserves de llarga durada: Aquesta reducció s'aplicarà en les reserves la durada de les quals sigui superior o igual a 7 dies.

-Reducció per a reserves anticipades: Aquesta reducció s'aplicarà a les sol·licituds de lloguer efectuades amb almenys 5 mesos d'antelació a la data de començament del lloguer.

Aquestes promocions són acumulables i s'addicionen.