Haig de declarar els meus ingressos?

Per a llogar el teu vehicle dins de la més absoluta legalitat, les obligacions fiscals dependran del propòsit dels lloguers que realitzis. No és el mateix llogar-la de forma circumstancial, que fer d'això la teva activitat econòmica principal. En aquest cas, estaries exercint una activitat econòmica de lloguer d'autocaravanes. Series empresaris amb caràcter general. 

  • Així doncs, si llogues de forma esporàdica. No és necessari crear infraestructures empresarials, els rendiments obtinguts no seran d'activitats econòmiques, sinó de capital mobiliari. Els guanys serien declarats i reflectits en: l'apartat dels interessos bancaris (Art.25 Llei 35/2006 sobre l'IRPF), com a Rendimient del Capital Mobiliari.
  • Atenció: Si que series empresari a l'efecte de l'IVA. Tindràs l'obligació de donar-te d'alta al CENS D'EMPRESARIS, PROFESSIONALS I RETENIDORS, per a facturar i repercutir IVA i també de liquidar el mateix. Els guanys serien declarats i reflectits en l'IRPF com a Rendiment del Capital Mobilari (en l'apartat dels interessos bancaris).
Per a més informació, et recomenem consultar el que s'estableix per l'Agència Estatal d'Administració Tributària i contactar directament amb ells.