Lloguer d'autocaravanes econòmiques

Trobar una autocaravana econòmica tot l'any.

Tots els dies!

Viatjar més barat és el desig de tot viatger! Per a això, cal estar preparat per a reservar quan aparegui un descompte.

Encara que el Black Friday i altres ofertes limitades puguin fer-te pensar el contrari, existeixen promocions permanents i sense compromís. Així que, per què afanyar-te quan pots viatjar al millor preu durant tot l'any? Tots els dies!

Amb Yescapa, prepara les teves escapades segons els teus desitjos, a preus baixos i en qualsevol moment. Tu no t'adaptes a les promocions, les promocions s'adapten a tu.

Per a cada viatge, un tipus de descompte: I tu, quin tipus de viatger ets?

 • El viatger previsor

  L'organització és algo natural per a tu? A més d'evitar l'estrès d'última hora, obtingues descomptes de fins al 20% per a les teves futures vacances, reservant amb 5 mesos o més abans de la data de sortida.

  Jo m'anticipo
 • El viatger insaciable

  Quan viatges, t'agrada evadir-te, desconnectar i aprofitar cada moment? Amb els nostres descomptes de llarga durada, planifica un viatge per carretera de 7 dies o més amb preus més baixos.

  Jo m'escapo
 • En viatger desenfrenat

  Cada escapada et fa venir ganes de reservar la teva pròxima aventura? Viatja més barat amb una autocaravana acumulant descomptes. Estalvia fins a un 40% en les teves reserves, i no paris de viatjar!

  Formar part

Llogar una autocaravana: com funciona?

-

Busca el vehicle ideal

Busca una autocaravana o furgoneta camper a prop del teu domicili o de la destinació del teu viatge en funció de l'itinerari que desitgis realitzar, i tria les dates de sortida i de retorn. El vehicle ideal t'està esperant a Yescapa!

-

Confirma la teva sol·licitud

Envia una o diverses sol·licituds de lloguer per a les autocaravanes i furgonetes campers que t'interessen i espera la resposta dels propietaris. Un cop acceptada la teva sol·licitud, només hauràs de confirmar la teva reserva.

-

Llança't a l'aventura

El dia de sortida, recull el vehicle i escolta els valuosos consells del propietari sobre el funcionament del vehicle. A punt per recórrer les carreteres europees en família, en parella o entre amics!

Campers, furgonetes, autocaravanes,
troba el proper company de les teves vacances

A Yescapa, pots llogar una autocaravana barata entre particulars.

Furgoneta camper

La camper Pràctica i dinàmica:

El seu aspecte juvenil i les seves petites dimensions li permeten portar-te allà on desitgis. La camper (o furgovw) és un vehicle tot terreny: l'equilibri perfecte entre allotjament i mobilitat.

Autocaravana

L'autocaravana Familiar i còmoda:

Especialment adaptada per viatjar en família, una autocaravana t'ofereix una comoditat ideal. Ofereix una experiència de llibertat perquè viatges al teu aire.

Camper gran volum

Furgoneta camper Exòtica i autònoma:

Discreta i manejable, la furgoneta camper està a mig camí entre la furgovw i l'autocaravana. Una unió perfecta entre gran comoditat i dimensió del vehicle.